ROMANTIKA NA CRVENOM TEPIHU

Zaljubljeni kao prvog dana: Ashton Kutcher ne skida pogled sa svoje lijepe supruge

04.12.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Iako su se godinama poznavali, zajedno glumili u seriji 'Lude 70-e', glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis nikada nisu ni sanjali da će jednoga dana biti u braku, a kamoli imati djecu. On je nju doživljavao kao mlađu sestru, ona njega gledala čisto prijateljski, sve do jednog dana, kada se kući s partyja, koji je provela u njegovom društvu, vratila tek idućeg dana

U srpnju ove godine proslavili su drugu godišnjicu braka, no njihovo poznanstvo i prijateljstvo seže godinama unatrag. Pojavivši se zajedno na dodjeli Breakthrough Prize Awards, 39-godišnji Ashton Kutcher i pet godina mlađa mu supruga Mila Kunis izgledali su kao tek vjenčani par, a slavni glumac svaki je trenutak koristio da nešto nježno prišapne joj na uho i nasmije ju.

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a sama Mila Kunis posvetila se obitelji i odgoju djece - kćerkice Wyatt Isabelle i sina Dimitrija Portwooda.

Kako je prije dvije godine priznala Mila Kunis, nije ni sanjala da će joj upravo pet godina stariji kolega postati suprug i da će s njim zasnovati obitelj. Oboje su zajedno glumili u seriji 'Lude 70-e', a Ashton je tada Milu smatrao mlađom sestrom.

Njihova veza počela je mnogo godina nakon završetka snimanja humoristične serije, kada ju je pozvao na party jer je bio uvjeren da bi se ona odlično slagala s njegovim prijateljem.

'Uvijek smo bili u kontaktu, no nikada nisam ni pomislila da bih mogla biti s njim u vezi. Onda smo se susreli na toj jednoj zabavi. Vidjela sam s leđa visokog muškarca i pitala se tko je to. Tada se okrenuo i bilo je doslovce kao u filmovima - glazba je počela svirati, violine... i mislim da sam tada prvi put doslovce ostala bez daha. Planirao me upoznati s prijateljem. No, da skratim priču, kući sam otišla tek drugo jutro. To je bilo prvi put da sam prespavala u kući nekog dečka, no on jednostavno nije želio da otiđem.'

Ashton Kutcher i Mila Kunis u seriji 'Lude 70-e' Autor: Youtube

Željeli su da sve bude neobavezno jer je Ashton iza sebe imao propali brak s Demi Moore, a Mila dugogodišnju vezu sa zvijezdom filma 'Sam u kući', Macaulayjem Culkinom.

'Vezu smo započeli sigurni u zajednički stav da se nikada nećemo vjenčati. On se tek rastao, a ja sam izašla iz dugogodišnje veze. Dogovor je bio da ćemo biti zajedno dok god se u vezi dobro osjećamo i zabavljamo. Tri mjeseca kasnije nije više bilo samo zabavno, a godinu kasnije odlučili smo se vjenčati. Mislim da smo sve iznenadili tom odlukom', rekla je Mila Kunis.