NA DODJELI NAGRADA

Zaljubljeni kao prvog dana: Tonči i Vjekoslava Huljić s razlogom su ukrali svu pozornost

01.02.2022 u 11:35

Bionic
Reading

Domaći skladateljski par Tonči i Vjekoslava Huljić uspio je privući posebnu pažnju na dodjeli glazbene nagrade Cesarica

Svojoj impresivnoj kolekciji glazbenih nagrada, Tonči i Vjekoslava Huljić sinoć su pridodali najnovije. Skladba 'Jel' ti reka ko' čiji su autori Tonči, Vjekoslava i njihov budući zet, Petar Grašo, osvojila je Cesaricu za Hit godine, a osvojili su i nagradu za Hit autore. Pjesma ‘Inamorana’ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše također je osvojila Cesaricu u kategoriji ‘Pop hit godine’.

ODLUČILA PUBLIKA

Evo tko je slavio na dodjeli Cesarice u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Za navedenu prigodu, poznati skladateljski par iz Splita uspio je posebno zablistati. Tonči se na dodjeli pojavio u odijelu sa zlatnim sakoom, dok je Vjekoslava plijenila pažnju u pripijenoj, maloj crnoj haljini.

Tijekom svečane dodjele, Huljići nisu skidali osmijehe s lica. Osim osvojenih nagrada, razlog veselja poznatog skladateljskog para odnosi se i na skorašnji dolazak prvog unuka ili unučice jer njihova kći Hana i Petar Grašo čekaju dijete.

  • +3
Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ove godine Huljići će obilježiti 35. godišnjicu braka i s razlogom slove kao jedan od najskladnijih parova na estradi. Osim kćeri Hane, Tonči i Vjekoslava imaju sina Ivana, a poput uspješnih roditelja također plove glazbenim vodama.