UZ ZALAZAK SUNCA

Žanamari i Mario romantičnom večerom proslavili četiri godine bračne idile

16.06.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari i njezin suprug Mario Perčić proslavili su u petak četvrtku godišnjicu braka romantičnom večerom uz šum mora i pod prigušenim svjetlom zalazećeg sunca

'Mislim da bi letjelo perje!', našalila se nedavno Žanamari Perčić komentirajući mogućnost razvoja situacije kad bi vidjela da se njezinom suprugu nabacuje neka besramnica.

A situacija je to koja se odigrala u pratećem videospotu za pjesmu 'Kraj programa', u kojemu su bračni partneri ostvarili još jednu poslovnu suradnju.

'Nisam nimalo ljubomorna jer znam da u svojem suprugu imam prvenstveno prijatelja koji me nikada ne bi iznevjerio. To je recept naše bračne idile', komentirala nam je Žanamari koja je sa svojim suprugom Marijom u petak proslavila četvrtu godišnjicu braka.

Četiri godine bračne idile poželjeli su proslaviti romantičnom večerom, a savršeno mjesto pronašli su u restoranu Gran Mare Grill u Živogošću, gdje su pod svjetlom sunca na zalasku i uz šum mora uživali u morskim i mesnim delicijama.

Par se vjenčao 2014. u krugu obitelji i najbližih prijatelja u Makarskoj, a nedavno su proslavili treći rođendan svoje mezimice, kćeri Gabrijele.

  • +3
Romantična večera Žanamari i Marija za 4. godišnjicu braka Izvor: Privatni album / Autor: Privatni album