UŽARILA INSTAGRAM

Žanamari: 'Nisam našla dovoljno kratku minicu pa sam izašla u majici'

25.11.2017 u 18:24

Bionic
Reading

Osim što je uspjela zagolicati maštu mnogima, svojom posljednjom objavom na Instagramu pjevačica Žanamari Perčić zaradila je mnoštvo komplimenata na račun netipične šoping kombinacije

Da je i lijepu Žanamari poput mnogih obuzelo šoping ludilo zvano Black Friday, dokazala je najnovijom fotografijom na Instagramu. 

'Nisam našla dovoljno kratku minicu pa sam izašla u majici', duhovito je prokomentirala fotografiju na kojoj vješto pozira samo u sivoj majici. Više od šoping ulova u znaku dioptrijskih naočala s potpisom Gucci, njezino mnoštvo fanova očekivano je najveću pozornost posvetilo njezinoj kombinaciji ne skrivajući oduševljenje.

Poput mnogih Hrvatica, pjevačica se u večernjim satima pojavila na splitskoj modnoj manifestaciji Montura na kojoj se pojavila u zavodljivoj, cvjetnoj haljini maxi kroja koju potpisuje domaći modni dvojac Elfs.

Lijepa Makaranka nikada nije skrivala kako svom izgledu posvećuje puno pažnje, no to se, čini se, i ne sviđa svima. S dežurnim 'hejterima', pjevačica se nedavno obračunala uz poduži opis fotografije na kojoj pozira u minijaturnoj haljini.

'Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge, neki direktno, neki indirektno, neki iza leđa...trebalo mi je skoro desetljeće da shvatim da je apsolutno nebitno što misle ili govore dežurni 'kritičari', jer kad sam malo bolje pogledala kako izgledaju upravo te osobe koje me kritiziraju bilo mi je jasno i zašto me žele obući do grla i zašto im smetaju moje noge. Sad u 36-oj godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad. A dušebrižnicima koji ne vole vidjeti komad noge na ženi koja nije anoreksična poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja. Dok god moje noge mogu hodati, dok god me služe, voljet ću ih i pokazivati kad poželim. Cure moje volite sebe, obline su uvijek in i don't let anybody hold you down!', zaključila je Žanamari.

  • +4
Žanamari Perčić na Zrću Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo