BRITKA PJEVAČICA

Žanamari pokazala bujno poprsje i poručila ženama: 'Ne dajte da vam zlobnici kroje koliko dubok dekolte smijete nositi'

26.01.2019 u 19:28

Bionic
Reading

Zgodna Dalmatinka se ponosi svojim prirodno bujnim oblinama, a i brojni obožavatelji su sretni kad je vide u nekoj izazovnoj pozi i izdanjima, što se vidi prema komentarima ispod svake njezine fotografije. Evo što Žanamari misli o temi 'skidanja' pjevačica u svrhu promocije. Za tportal je ispričala kako se nosi s malo manje lijepim kritikama i osudama žena i pjevačica kad se odijevaju 'slobodnije'

Premda se odavno dokazala kroz pjevanje, Žanamari nema problem sa zavodljivim, seksi fotografijama i rado pokazuje svoje isklesano tijelo bilo u kupaćem kostimu ili u drugim odjevnim kombinacijama.

Na najnovijoj fotografiji se pokazala u rockerskom izdanju. Preko prozirnog svijetlo ružičastog čipkastog korzeta prebacila je samo kožnu jaknu, a navukla je klasične plave traperice. Ovaj look seksepilne pjevačice pohvalili su brojni fanovi, a bilo je i nekih zlobnih komentara. No zbog njih se ni namjenje ne brine.

'Fantastično mi je kako su u Hrvatskoj pjevačice uvijek na meti. Žene generalno, ali pjevačice pogotovo. Moja poruka svim ženama u Hrvatskoj pa tako i onima u glazbi: odijevajte što god poželite, fotkajte se kako god poželite, ne dajte zlobnicima da vam kroje koliko dubok dekolte smijete ili ne smijete nositi, da bi vas oni bili spremni 'shvatiti ozbiljno'. Nikoga nije briga kako će anonimni hejteri ili puritanci koji potajno žele biti ja, shvatiti moj dekolte. Dok se priča, to meni samo ide u prilog! Pa makar i dobro!', ispričala nam je kroz smijeh.

'Novopečena' crnka kaže da svaki put kad dobije kilogram ili dva redovito čita komentare kako je operirala grudi.

'Eto očito sam hrabra toliko da operiram grudi svaki put kad dobijem par kilograma što je često! Ili promjenim boju kose i način sminkanja, stavim deblje trepavice i jače sjenilo i onda čitam kako samo operirala ‘kompletnu facu’! Mislim da nikoga zapravo ne zanima istina, niti ono što ja imam za reći o temi o kojoj čitaju. Ok, ima - normalne žene će pročitati pa i pogledati fotku, reći: 'Vidi dobrog grudnjaka gdje si ga kupila?' ili 'Dobra frizura stoji ti kul, i ja razmišljam o tome', ili 'Ja se ne vidim u tome' i slično. Ima miliun i jedna tema! Ali jedina o kojoj se piše je ‘pjevačica/izgled’. Kakve to veze ima jedno s drugim?', pita se pjevačica.

View this post on Instagram

Hvala svima na pohvalama za ovaj moj mini ‘makeover’... Drago mi je da vam se sviđa, ali ipak... nisam tu da ‘ribarim’ komplimente, nego da motiviram, da vam dam uvid u svoj život, misli, pa čak nekad i brige iz prve ruke. Ono što čitate po žutom tisku i hejterskim forumima nije realno. Ja to zovem ‘dark web’, ali nažalost, onaj koji je svima dostupan. Meni je draže da ste ovdje uz mene, skoro pa svaki korak i da me upoznajete na ovaj način, nego putevima ‘rekla-kazala’. U životu sam se opredjelila baviti glazbom, što nosi sa sobom i ovako vrlo javan život u kojem vas konstantno pokušavaju strpati u neki koš. Ali ne dam niti da me to definira. Jedna osoba ima više dimenzija, istražuje svoje mogućnosti, interese... tako i ja osim raznovrsnih glazbenih elemenata istražujem i video produkciju te postajem fitness entuzijast i to big time! Jako me zanima moda i imam svakakve ideje kako da spojim fitness i modu... Anyway, poanta današnjeg posta je - budite što želite, živite svoj trenutak i ne dajte nikom da vas ukalupi. Pjevač, profesorica, frizer ili vozač autobusa... to niste vi... Vi ste ona luda svijest koja stoji iza svega toga i može jedan dan biti taksist, a drugi dan započinjati vlastiti business. Sve je stvar odluke, vizije i koliko ste sposobni stišati tuđa mišljenja u vlastitoj podsvijesti. Slušajte samo svoje srce! #monday #inspo #motivation #skyisthelimit 📸 by @joshuamacks @vrh.productions #jewelry #necklace @preciosahrvatska

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Način odijevanja, tvrdi, ima veze sa stavom.

'Koliko si otvorena, koliko si zadovoljna sobom i na kraju koliki si egzibicionist, a nikako s pjevanjem. Dobra cica nikog nije spriječila da pogađa tonove i ima glas slavuja, samo spriječava ograničene umove da vide išta drugo osim dekoltea. Takvi ljudi me ne zanimaju i nikad me neće ograničiti u životu', ističe.

Njezin suprug Mario, kaže, dosta utječe na njezin stil odijevanja i šminkanja njegovo mišljenje joj je najbitnije.

'Prvi primjer dosta obdarene i seksi žene koja je vokalni glazbeni virtuoz je Mariah Carey. Ima milijun primjera ali jednostavno mi se ne da ulaziti dalje u to. Još će ispasti da me dira. Ne dira me! Too much sam? Jesam. Pomirite se s tim ili nađite nekog drugog za uhodit po Instagramu. Na moj profil su dobrodošli samo kul ljudi. Kad god naslutim primitivizam radi slijedi - opcija Block!', odlučna je pjevačica.

  • +49
Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije