ekipa iz serije

Zrinka Cvitešić oduševila duhovitom objavom: 'Kao da ponovno idemo u prvi razred'

17.04.2023 u 22:13

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić na Instagramu je objavila nekoliko prizora nastalih za vrijeme snimanja kviza u kojem je trebalo pogoditi rečenice iz serija i pokazala kako se sjajno zabavlja s kolegama iz svoje nove hit serije 'The Power'

'Baš sam se zabavila s ove dvije… Hvala timu Prime videa što ste učinili da se ponovno osjećamo kao da idemo u prvi razred,' napisala je Zrinka Cvitešić u svojoj novoj, zabavnoj objavi na Instagramu. Dodavši emotikon srca i smajlića koji se belji i smije Zrina je objavu nadopunila i nizom fotografije videa originalno objavljenog na britanskoj stranici Prime Videa.

Naime, u videu su zvijezde nove hit serije 'The Power', u kojoj naša Zrinka glumi Tatianu, dobili zadatak pogađati da li određene rečenice dolaze iz serije 'The Power'. U zabavnom kvizu pod nazivom 'Je li ovo rečenica iz 'The Powera', uz Zrinku, sudjelovali su Heather Agyepong, Ria Zmitrowicz, Eddie Marsan i Halle Bush.

Ekipa sa seta nove serije Amazonovog streaming servisa Prime Video 'The Power' očito se odlično slaže, a kviz ih je vrlo zabavio. Uz smijeh i šale poprilično su uspješno 'detektirali' rečenice koje su bile iz serije 'The Power', a Zrina je izgledala vrlo moćno u bijeloj košulji i crnom odijelu.

Inače, u ovoj visokobudžetnoj seriji, nastaloj prema istoimenom romanu britanske spisateljice Naomie Alderman, 41-godišnja Zrinka glumi uz zvijezde poput Toni Collette, u ulozi gradonačelnice Seattlea Margot Cleary-Lopez, Johna Leguizama kao Roba Lopeza, Auli'i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez i brojnih drugih.

  • +6
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Zrinka glumi bivšu olimpijsku gimnastičarku, a sadašnju suprugu moldavskog diktatora Viktora Moskaleva koja sanja o slobodi, a njezin lik prati žene diljem svijeta koje uče koristiti svoju novopronađenu moć te počnu svrgavati, a zatim i tlačiti muškarce koji su do nedavno njima dominirali.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Youtube

U intervjuu koji smo nedavno objavili Zrinka je otkrila: ' Ova serija priča o djevojkama i ženama diljem svijeta koje nikad nisu dobile poštovanje, a sada su se spremne izboriti za sebe. Danas je toliko puno pogrešnih ljudi na čelnim pozicijama u svijetu, no promjene su uočljive i dolaze kao najava boljih vremena.'