MARISKA HARGITAY I PETER HERMANN

Zvijezda hit serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve' otkrila tajnu sretnog braka

13.06.2019 u 15:04

Bionic
Reading

'Izdržati' u braku više od nekoliko godina poprilični je izazov, kada je Hollywood u pitanju. No, kao i uvijek, postoje iznimke, a takva iznimka zasigurno su glumica Mariska Hargitay i njezin suprug Peter Hermann koji su u sretnom braku već 15 godina

Zvijezda serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve' i kći pokojne glumice Jayne Mansfield, Mariska Hargitay već je 15 godina u sretnom braku s Peterom Hermannom, te imaju troje djece - sinove Augusta i Andrewa te kćerku Amayju.

Budući da je u Hollywoodu danas prava rijetkost da brakovi poznatih i slavnih opstanu, Mariska i Peter pravi su primjer drugima, a sada su, u intervjuu za People, i otkrili tajnu svog braka, ali i veze koja traje punih 18 godina. Kako su rekli, tajna je u smijehu.

  • +18
Mariska Hargitay i Peter Hermann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Nikada nisam mislio da ću toliko biti sretan u životu, da ću se toliko smijati. Ne samo smijeh kao takav, no i način na koji je Mariska utjelovljenje smijeha i radosti', otkrio je 51-godišnji glumac, na što se njegova četiri godine starija supruga nadovezala:

'No, laž bi bila da kažemo da se ne svađamo.' Par se upoznao kada je Peter Hermann 2002. gostovao u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', a kemija između njih odmah se osjetila. Gotovo dva desetljeća kasnije i dalje su tu, privrženi jedno drugome. Oboje tvrde da su ih upravo smijeh i veselj uvijek držali na okupu.

RAJ U NEW YORKU

Zavirite u predivan dom omiljene televizijske zvijezde

Pogledaj galeriju

'Uvijek pronađemo način da budemo zajedno. To je nevjerojatan, gotovo fantastičan i neobičan put da u bilo kojem danu idemo nebrojeno puta naprijed, nazad, no na kraju dobro znamo gdje nam je mjesto. Znamo gdje smo krenuli i znamo da ćemo tamo stići zajedno', zaključio je glumac.