MARKO BRAIĆ

Zvijezda nove RTL-ove serije svoj odmor provodi u malom istarskom selu

07.08.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Svoje ljeto iz snova glumac Marko Braić, kojeg ćemo gledati u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova', provodi u jednom istarskom selu, otkrivši svoju savršenu plažu, ali i tijelo prekriveno sa čak 12 tetovaža

Marka Braića smatraju jednom od najvećih glumačkih zvijezda nove generacije, a njegov talent moći ćete gledati u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova'. U pauzama od snimanja Marko Braić odmara u rodnom Peroju u društvu najdražih.

'Dane provodim u svom rodnom selu Peroju. Planirao sam na put, ali kako je u Hrvatskoj sve puno skuplje, odlučio sam ostati tu i osjećati se ekskluzivnije', našalio se Braić koji osim što uživa u prirodi, uz sunce i more, puno spava, ali i trenira.

Marko Braić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Za dugo spavanje izvlačim se na svoje crnogorske korijene, a treninge upražnjavam i tijekom odmora. Budala ne zna uživati ili, pak, tako uživam. Nisam još siguran. Slušam more kako udara o stijene, cvrčke, komarce, grmljavinu...samo da nisu ljudi. Na godišnjem se odmaram od ljudi, a ne od posla.'

Robinzonsko ljetovanje za njega je najdraže, a na osami blizu mora je najsretniji. Iako gušta na suncu, svjestan je da isto nije dobro za njegove tetovaže. 'Ne bi smjele na svjetlo, ali što ćemo sad? Imam 12 tetovaža, nadam se da će ih biti barem još toliko. Nijedna nije nastala slučajno, svaka je tu s nekim razlogom i pričom. Da nisam glumac, možda bih se učio tetoviranju. Jako zanimljiva stvar', rekao je Marko Braić koji će se uskoro vratiti na set nove RTL-ove serije, koju ćemo moći gledati već od jeseni.

'Ekipa je super! Radi se punom parom, a ja se trudim uživati u cijelom procesu.' U seriji Braić glumi perspektivnog nogometaša Alena Stošića pred kojim je transfer života. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen mora početi ispočetka. Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom misicom Kristinom (Arija Rizvić).