Stockholm je u kockicama

Hrvatski navijači okupirali grad uoči velikog finala; S tribina će ponovno grmjeti hrvatske pjesme

26.01.2020 u 15:49

Bionic
Reading

Navijači su preplavili ulice Stockholma i čini se da će 'kauboji' ponovno imati brojnu podršku s tribina

Hrvatski rukometaši izborili su finale Europskog prvenstva u kojem ih čeka Španjolska. 'Kauboji' žele u Hrvatsku donijeti zlato i tako upotpuniti vitrinu jedinom zlatnom medaljom koja im još nedostaje. U prvom susretu sa Španjolcima u zadnjem kolu drugog kruga ovogodišnjeg natjecanja 'kauboji' su odigrali neriješeno.

U Beču je bilo 22:22, a sada nas je ponovno spojilo finale. Uoči finala španjolski su rukometaši istaknuli hrvatsku publiku kao glavni adut 'Kauboja'. Julen Aguinagalde je izrazio zabrinutost punim tribinama.

'Ne znam kako Hrvatima uvijek uspije napuniti tribine. To je uvijek velika prednost, ali mi smo na to navikli...', rekao je Aguinagalde, a kapetan Španjolske Raul Entrerrios dodao:

'To će biti kao da Hrvati igraju doma. Vidjeli smo to u prvom polufinalu. Čeka nas jako teška utakmica, ali jako uživam na prvenstvu i tako želim nastaviti do kraja.'

Da se nisu prevarili i da će tribine biti još jednom prepune, govore i slike koje stižu iz Stockholma. Hrvatski navijači su preplavili grad i još jednom će ispuniti tribine, a kako sve izgleda uoči utakmice pogledajte u videu i galeriji ispod teksta.

  • +34
Stockholm: Hrvatski navijači prije finalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL