TRENER ZNA ODGOVOR

Torcida se vraća, Marko Livaja ne. A što je s Ivanom Perišićem?

03.05.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Ove nedjelje od 17 sati (MAXSport 1, MAXtv) gosti Hajduka na Poljudu bit će nogometaši Varaždina. Riječ je o utakmici 33. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige

Pred Hajdukom su još četiri utakmice do kraja sezone. Prva u nizu je u nedjelju, na Poljud stiže Varaždin (17 sati).

'Razgovarao sam s predsjednikom, ali nismo na temu mog ostanka. U drugoj sam ulozi. Mislim da će iduće sezone to biti puno drugačije', rekao je u najavi trener Hajduka Jure Ivanković, čije riječi prenosi Dalmatinski portal, a zatim se dotakao Marka Livaje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Marko se vratio treninzima, ali nije još 100 posto za igrati. Imamo plan da igraju igrači koji su samo 100 posto spremni. Marko još osjeća bolove u koljenu, vjerojatno neće biti u konkurenciji za utakmicu'.

U kakvom je stanju Perišić?

'Sigurno će opet imati dosta veliku minutažu. Koliko će to biti, dogovorit ćemo se'.

Kakav je zdravstveni bilten?

'Melnjak je blizu povratka rada s ekipom. Još radi individualno. U nekim budućim utakmicama možemo ga očekivati u kadru. Šarlija se vratio u kadar, kao i Lovre Kalinić. I dalje postoji bol u laktu. Dajaku je i dalje out'.  

Koliko vam znači povratak gledatelja na Poljud?

'Puno će nam značiti. Nogomet se igra zbog gledatelja. To je ogroman vjetar u leđa igračima i dodatan motiv da se pokažu u najboljem svjetlu. Naš pristup neće biti upitan, to mora biti standard. Maksimalan angažman svaki dan, vjerujem da u nedjelju neće biti do pristupa'.

Hoće li netko od mladih igrača dobiti priliku?

'Noa Skoko imao je peh, upalu krajnika. Ne trenira cijeli tjedan. S nama je Bruno Durdov, postoji mogućnost da on dobije priliku da debitira. Mladi igrači trebaju zaslužiti priliku'. 

Što mislite o utakmici Rijeka - Dinamo?

'Nemam osobnih preferencija. Razmišljam samo o našoj utakmici. Mislim da će na Rujevici biti tvrdo, s jedne i druge strane'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Sažetak utakmice Hajduk - Rudeš 5:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport