PRIZNANJE

Combis postao Citrix Cloud Advisor

25.01.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Regionalni sistem integrator postao je jedna od malobrojnih tvrtki u Europi koje imaju status partnera tvrtke Citrix, koja se bavi naprednim tehnologijama računalstva u oblaku, virtualizacije i umrežavanja

Razvojem vlastitog visokotehnološkog rješenja ComCloud, uspješnim referentnim projektima te potvrđenim kompetencijama, Combis je odabran stati uz bok vodećim europskim ICT tvrtkama koje rade na razvoju sofisticirane tehnologije računalstva u oblaku, koja uzima sve veći zamah na ICT tržištu.

'Njemačka, Velika Britanija, Francuska i Španjolska jedine su europske zemlje iz kojih dolaze tvrtke članice skupine Citrix Cloud Advisors, tako da smo iznimno ponosni što smo se našli u ovom biranom društvu te nam je drago što je u okviru ovog segmenta Hrvatska postala ravnopravna velikim europskim državama', izjavio je Goran Car, direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu.

'Combis intenzivno ulaže u Cloud kompetencije te kontinuirano unapređuje vlastiti, već priznati proizvod ComCloud. Citrixov odabir Combisa dokaz je kako idemo u pravom smjeru', dodao je.

ComCloud jedno je od prepoznatih Combisovih rješenja za računalstvo u oblaku, s kojim je ova tvrtka ušla u finale European IT Excellence Awards 2012, prestižne nagrade međunarodnog časopisa IT Europa.

Combis je s navedenim rješenjem nedavno dobio i priznanje u regiji Diskobolos koje već osamnaestu godinu zaredom dodjeljuje Jedinstveni informatički savez Srbije u suradnji s Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim gospodarskim komorama, informatičkim udruženjima te velikim brojem domaćih eksperata.