TRŽIŠTE RADA

IT-jevci, tražite posao? Izdvojili smo nekoliko oglasa, evo što se nudi

06.05.2024 u 09:59

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

ELKA, vodeća tvrtka za proizvodnju kabela u ovom dijelu Europe, s više od 90 godina iskustva u stvaranju kvalitetnih proizvoda, širenju tržišta i pronalaženju novih partnera, traži IT sistem administratora (m/ž). Kao dio ISKRA Grupe, vodećeg regionalnog i globalno prisutnog ponuđača inteligentnih industrijskih rješenja i najsuvremenijih elektrotehničkih proizvoda, ELKA nudi izazovan radni okvir koji omogućava profesionalni razvoj i usavršavanje u dinamičnom poslovnom okruženju. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 12. svibnja.

DataBox, jedan od vodećih pružatelja cloud i data centar rješenja u regiji, zapošljava Mrežnog tehničara (m/ž). Opis posla podrazumijeva dnevni tehnički nadzor mrežnih sustava, zaprimanje i rješavanje tehničkih situacija na terenu, pružanje usluga korisnicima te provjeravanje veza i kablova. Zauzvrat ti nude nagrade za ostvarene radne rezultate, jubilarne nagrade, subvenciju toplog obroka, pokrivene troškove vrtića, mogućnost dodatnog usavršavanja, partnerske popuste te klizno radno vrijeme. Javi im se do 9. svibnja.

Ch-aviation, utjecajan pružatelj obavještajnih podataka o zračnim prijevoznicima, svoj tim želi osnažiti na poziciji: PHP Backend Developer (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 3 godine radnog iskustva u PHP-u. Nude ti razvoj profesionalnih (ali i mekih) vještina pohađanjem konferencija, radionica i internih obuka, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, rad sa zanimljivih lokacija, primjerice Tajlanda, na trošak poslodavca (!) i koješta drugo. Javi im se najkasnije do 2. lipnja.

Jedna su od vodećih svjetskih kompanija na području ortopedije, artroskopije, sportske medicine i ortobiologije. Posljednjih više od 35 godina posvećeni su razvoju inovativnih proizvoda koji će „kirurzima pomoći u boljem liječenju njihovih pacijenata“. Oni su Arthrex SSC EMEA i trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Senior CRM Engineer (m/ž). Pored izvanredne radne atmosfere, nude ti interesantnu i izazovnu ulogu u međunarodnom okruženju, atraktivna primanja te profesionalni rast i razvoj. Prijave primaju najkasnije do 16. svibnja.

U potrazi si za novim poslovnim izazovima? Želiš raditi u međunarodnoj kompaniji koja će ti pružiti stabilno okruženje i priliku za osobni rast i razvoj? Ne traži dalje! Calzedonia Digital zapošljava na poziciji: Senior Javascript Developer (m/ž). Nude ti izazovne digitalne projekte, rad od kuće uz fleksibilno radno vrijeme za bolju ravnotežu između posla i privatnog života. Također, osigurana je sportska kartica za podršku zdravlju, povoljnosti u trgovinama Calzedonia, Intimissimi, Tezenis i Falconeri te mjesečna naknada za hranu, a prijave primaju do 9. svibnja.