RUPA ZA KLIKOVE

Nećete vjerovati što sprema ovo satiričko web odredište

19.05.2014 u 06:34

Bionic
Reading

Web odredišta poput Buzzfeeda i Upworthyja, koja mame klikove naslovima, mogla bi uskoro dobiti satiričnu verziju iza koje stoji The Onion

Poznati po zabavnim i ponekad kontroverznim satiričkim vijestima, iz The Oniona najavljuju ClickHole, projekt kojeg opisuju kao 'potpuno novo internetsko iskustvo, ispunjeno sadržajem toliko pogodnim za dijeljenje i klikanje da će vas lišiti sve logike i razuma'.


Na stranici postavljenoj na adresi clickhole.com trenutno je najava koja spominje lipanj ove godine kao rok pokretanja te nudi ilustrirani vodič u kojem korak po korak opisuje kako trebati koristiti računalnog miša za klikanje.

Uključuje i dugme za vježbanje, koje od vas traži da kliknete između 800 tisuća i 12 milijuna puta prije lipnja, kako bi se pripremili za Clickhole. Prati vaš napredak, potičući vas usput s komentarima poput 'Dobro to radite!' i 'Još malo, još malo!'

Naravno, moguće je kako je riječ tek o još jednoj šali u stilu The Oniona, ovog puta na račun naslova navlakuša. Ipak, nećemo biti sigurni sve do lipnja.

Izvor:CNET