SREDINOM STUDENOG

Stiže konferencija 'Advanced Technology Days'

21.10.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Konferencija 'Advanced Technology Days 11' bit će održana 18. i 19. studenog u kinu Cinestar u Arena Centru u Zagrebu. Očekuje se veći broj sudionika nego prošle godine, a jedan od glavnih predavača je Peter Myers

Više od 40 predavača iz Hrvatske, regije i šire govorit će o temama vezanim uz Windows 10, platformi Universal Apps za pisanje aplikacija, novo izdanje razvojnog sustava Visual Studio te novim izdanjima Windows Servera 2016 i System Centra 2016, SQL Servera 2016, SharePointa, kao i novim funkcionalnostima Officea i Azurea.

Jedan od glavnih predavača na Konferenciji bit će Peter Myers koji s Microsoftovim bazama podataka i razvojnim alatima radi od 1997. godine, a u predavanju 'Power BI za razvojne inženjere' pokazat će kako nova generacija PowerBI alata omogućava developerima konfiguraciju scenarija u stvarnom vremenu.

Bit će održan okrugli stol 'U oblacima smo - što se promijenilo', tijekom kojeg će IT stručnjaci diskutirati kako je uvođenje cloud tehnologija u njihovim organizacijama utjecalo na procese, broj zaposlenih, uobičajeni način obavljanja poslova i slično.


U Microsoftu Hrvatska kažu kako je broj prijava već sad premašio prošlogodišnji broj sudionika. Prijave za konferenciju bit će otvorene do 17. studenog do 12 sati. Prijaviti se možete na adresi prijave@mpg.hr