TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

06.11.2023 u 11:44

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Supracontrol traži iskusnog MS SQL Server developera (m/ž) sa znanjem C# za poslove održavanja postojeće baze podataka i pratećeg WEB API servisa. Od kandidata očekuju aktivno sudjelovanje u fazama dizajniranja, implementacije i testiranja sustava, a zauzvrat nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, kohezivan tim i poticajno radno okruženje te iskustvo rada na inozemnim i kreativnim projektima. Javi im se najkasnije do 12. studenog.

Pridruži se tvrtki koja 'unosi život u proizvodne linije'! Do 29. studenog prijavi se na oglas za radno mjesto PLC programer (m/ž) i postani dio kompanije PIA Automation Croatia. Potrebna je najmanje jedna godina relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude karijerni napredak, naknadu za topli obrok, mogućnost rada od kuće i fleksibilno radno vrijeme, kvalitetan onboarding, prigodne nagrade, edukacije, te iskustvo rada u međunarodnoj kompaniji.

FACC razvija sustave i skupine komponenata za zrakoplovnu industriju i proizvodi vrhunske kompozitne komponente od vlakana. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, trenutno zapošljavaju na poziciji: IT System Adminstrator (m/ž). Nude ti naknadu za ručak, raznoliko i međunarodno radno okruženje te priliku za redovito usavršavanje znanja i vještina. Ako su te zainteresirali, javi im se do 15. studenog.

Vizija Monri Paymentsa je pružiti HoReCa sektoru i krajnjim kupcima najsigurnije i najinovativnije načine plaćanja, kao i najbolju lokalnu korisničku podršku. Kako bi u tome uspjeli, potrebna im je pomoć. Trenutno tragaju za pojačanjem na poziciji: Test Automation Engineer (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu, spremno ti nude: profesionalni rast i razvoj, kontinuirane edukacije, kompetitivnu plaću, kombinaciju rada od kuće i dolazaka u ured, fleksibilno radno vrijeme te različite nagrade i bonuse. Svoj životopis im pošalji do 9. studenog.

ECCOS inženjering d.o.o. je vodeća hrvatska kompanija u razvoju smart city platforme i centralnog aplikativnog rješenja za sustave tehničke zaštite. Trenutnu brojku od 130 djelatnika sada žele povećati, i to na radnom mjestu: Programer (m/ž). Kompetitivna plaća, zanimljivi projekti, dobar balans posla i privatnog života, flat hijerarhija bez mikromenadžmenta, mentori s više od 10 godina iskustva iz područja IT-a te pristup online školovanjima samo su neki od benefita koje nude. Kako bi doznao/la više, javi im se do 13. studenog.