TEHNO PREPORUKA

[VIDEO] Studeni u znaku PC gejminga: Ovo su najveći naslovi koje ćemo zaigrati ovog mjeseca

08.11.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Ovog će mjeseca ljubitelji PC igara doći na svoje. Igrat će se sve od novog Sonica do futurističke verzije Vermintidea

Da, već smo u drugom tjednu studenog, također poznatog kao 'mjesec kad je trebao izaći Starfield'. Odgađanjem vrlo iščekivanog svemirskog RPG naslova do početka iduće godine Bethesda je propustila priliku da igri izbaci 11. 11. 2022. Tugu ćemo, tim rečeno, morati utažiti igranjem nekolicine drugih naslova koji, na sreću, nisu mediokritetni i sporadično izabrani naslov iz konstantne bujice indie igara na Steamu, već naslovi za koje ste, ako igrate videoigre, vrlo vjerojatno već čuli.

U studenom, tim rečeno, na PC-ju ćemo zaigrati sve od nove igre sa supersoničnim ježom do najnovije ekspanzije World of Warcrafta.

Sonic Frontiers (8. studeni)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sega

Najnoviji nastavak sage o Sonicu otvara ogradu prema otvorenom svijetu. U Sonic Frontiers pratit ćemo još jednu bljuzgu od anime radnje zasićene prepoznatljivim likova, disocijativnim mini igrama, velikom brzinom i nemaštovito dizajniranim neprijateljima. Plus je, doduše, što se sve odvija u otvorenom svijetu, pa eto - bolje išta nego ništa.

Warzone 2.0 (16. studeni)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision

Call of Dutyjev spinoff u najnovijoj će verziji dobiti osvježen izgled usklađen sa estetikom post-Modern Warfarea 2 te donijeti vlastitu interpretaciju extraction igara iz prvog lica poput Escape from Tarkov i Hunt: Showdowna. Sretno im bilo.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (18. studeni)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Insomniac

Insomniacov premijerni naslov za PlayStation 5 uskoro stiže na PC, što nije loše ako vam na uši već nije izašao originalni Spider-Man za PS4. PC verzija akcijske avanture donijet će sve miline za kojima sline PC gejmeri - ray tracing, podršku za ultra široke monitore i Nvidijin DLSS. Ako ništa drugo, očekujte da ćemo uskoro nakon igrinog izlaska dobiti i hrpu blesavih modova.

World of Warcraft: Dragonflight (28. studeni)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Sljedeća velika ekspanzija za World of Warcraft donosi, kao što ime nalaže, mogućnost jahanja na zmajevima i potpuno novu rasu - zmajeva. Tehnički gledano, ime im je Dracthyr Evokers, a zapravo su i rasa i klasa.

Warhammer 40,000: Darktide (30. studeni)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Fatshark

Kooperativna igra u maniri Vermintidea, samo s dalekometnim naoružanjem strpat će nas u mračnu eru 41 tisućljeća gdje u društvu do 3 drugih igrača krećemo u grotlo mega-grada i borimo se protiv sila Kaosa. Riječ je, bez dvojbe, o jednoj od najiščekivanijih videoigara koju čekamo još od odgode u 2021.