TV

Sony Pictures Television Networks u Zagrebu otvara ured za regiju Jadran

11.06.2012 u 16:05

Bionic
Reading

Na mjesto voditelja ureda i prodaje imenovan je Tomislav Gajšak

Sony Pictures Television (SPT) Networks danas je najavio otvaranje posebnog ureda u Zagrebu, a za jadransku regiju.Ured sa sjedištem u Zagrebu će se baviti distribucijom, promocijom, odnosima s javnošću te pružanjem usluga podrške za sve kanale SPT-a koji se emitiraju u pet zemalja jadranske regije – Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Crnoj gori.

Na čelo novoga ureda, SPT Networks je postavio Tomislava Gajšaka kao voditelja prodaje za SPT Networks u spomenutih pet zemalja. Osim toga, Tomislav je zadužen za komunikaciju s lokalnim kabelskim i IPTV operaterima, te za upravljanje lokalnim marketinškim timom kao i timom za podršku.Najavljujući lokalnu ekspanziju, generalni upravitelj SPT Networksa za Središnju Europu, John Rossiter, rekao je: „Uz snažan portfelj dobro poznatih brandova te ambiciozne planove za ekspanziju na tržišta u Adria regiji, kucnuo je pravi čas za otvaranje regionalnog ureda.

Tomislav posjeduje impresivne reference i iznimno je cijenjen među kolegama zbog čega sam uvjeren da ćemo s njim otvoriti novo i uzbudljivo poglavlje SPT mreže u ovoj regiji.“„Uz ambiciozne SPT-a planove za širenje poslovanja na cijelom teritoriju jadranske regije, pridružujem se njihovom timu u vrlo uzbudljivom razdoblju. Vjerujem da će moje znanje i ekspertiza doprinijeti distribuciji i nastupu brojnih SPT-ovih brandova diljem regije“, rekao je Tomislav Gajšak.

Portfelj SPT Networksa Adria trenutačno gledateljima nudi program AXN koji je u cijelosti lokaliziran na slovenski, hrvatski, srpski i makedonski jezik.Tomislav Gajšak prethodno je radio za program MTV Adria, gdje je četiri godine bio voditelj podružnice zadužene za distribuciju svih brandova iz portfelja Viacoma na teritoriju Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Prije toga, Tomislav je dragocjeno iskustvo stjecao i kao voditelj distribucije NGC-a, Jetixa te programa Travel za područje Hrvatske. Tomislav svoju novu ulogu preuzima u lipnju.