GAMEREPORT

Grand Theft Auto 5: Rezultati nagradnjače

27.09.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Stiglo je i vrijeme da nekome uvalimo vrijednu nagradu - GTA 5 za Xbox360

Nakon vijećanja i višesatnog piljenja u popis odgovora, redakcija Gamereporta odlučila je tko će biti sretan dobitnik naše Infomark nagradnjače! Nakon par barskih tučnjava, simbolično izbijenih zubića, te pokoje psovke upućene ovome preko stola, izbor odgovora na pitanje "Zašto u GTA5 nisu stavili Wartburg?" sveo se na svega par kandidata:

 

Prvi konkurent je Cl4ptr4p sa svojim "Real life" odgovorom:

Wartburg je trebao bit u igri no kako gta v teži prema realnosti sve policijske potjere u igri ne bi imale kraja s obzirom da zbog dima bi mogli znat cijelo vrijeme u kojem ste kilometarskom podrucju ali , ako bi vam se priblizili bili bi prisiljeni udaljiti se zbog slabe vidljivosti na cesti.

 

 

 

Drugi na popisu bio je Blaze sa svojim mislilačkim pristupom:

Htjeli su ga uvrstiti ali se nisu mogli odlučiti, da li je to auto ili samohodna kosilica.

 

TKO KAŽE DA SE OVO NE DA TJUNIRAT, A?

 

 

 

Matey Bryant napravio je klasični Vuco curve ball koji je zagrijao moje (Damirovo) srce, ali ostatak vjećanja nije dao da Splitski Titan ovom čitatelju donese pobjedu:

Wartburg nisu stavili u igru iz jednostavnog razloga, kad bi na taj auto dodali par modifikacija, bilo bi moćno ko Vuco po Splitu- tj. oklopno vozilo, ko Dračevac. Igra bi imala glitch, policija bi bila nemoćna pred takvom mašinom, pa bi dodatno trošili na patch-up igre! 

 

Izazivao je zavoj...dobio je što je tražio!

 

Međutim, pobjednik i sretni dobitnik GTA 5 za Xbox 360 je čitatelj simpatičnog imena Đubrivo koji nas je nasmijao svojim analitičkim pristupom i akademskom sintaksom:

Nisu stavili Wartburga jer trebaju licencu od bivšeg DDR-a, čije je partijsko vodstvo logično još 1950-ih predvidjelo nastanak ove igre i licenciralo ne samo ime Wartburg, nego i Fartburg, Waagburg i ostale devijacije koje bi Rockstar koristio. A da bi dobili licencu u Rockstaru trebaju vremenski stroj koji u trenutku dok ja ovo pišem i rade zajedno sa odbjeglim nazi znanstvenikom kojeg su otkopali u šumama Peru-a za vrijeme kompanijskog "Team-building-a". Budući da su na igri natukli toliko para da bi i Staljina odgovorili od votke, vjerujem da ćemo u naknadnim DLC-evima ugledati i slavnog Wartburga, Fartburga ili kako već te naravno, sibirsku verziju obiteljskog karavana, tenk T-34

 

Čestitamo dobitniku kojem ćemo se u povodu primopredaje osvojenih materijala javiti unutar sljedećih 48 sati, a svima ostalima prije svega zahvaljujemo na sudjelovanju i MASI šaljivih i domišljatih odgovora. Više sreće drugi put i ne zaboravite: "Gdje ima dima, tu ima i Wartburga!"

 

GET LOW!