u sjeni

Novi trailer za Thief

11.10.2013 u 14:47

Bionic
Reading

Eidos je objavio novi trailer za nadolazeći Thief koji je u posljednje vrijeme pod sve većim kritikama obožavatelja izvorne trilogije

Thief će biti reboot Thief serijala koji se zasad sastoji od tri igre, a posljednja se na tržištu pojavila 2004. godine. Četvrta igra na tržištu će se pojaviti krajem veljače sljedeće godine i to na PC-u te aktualnim i next-gen konzolama iz Sonyja i Microsofta.

 

Na razvoju igre radi Eidos Montreal, studio zaslužan za fenomenalan Deus Ex: Human Revolution. Čini se kako to ipak nije dovoljno dobar argument za najzagriženije obožavatelje prve tri Thief igre koji strahuju od pojednostavljenja i 'poglupljivanja' igre kako bi se ona svidjela što širim masama.

 

Prema prvim prikazima gameplayja, pojednostavljenje ja svakako vidljivo, no sada je samo pitanje toga hoće li Eidos omogućiti igračima da isključe sva moguća pomagala i uživaju u hardcore iskustvu prikradanja.

 

Bilo kako bilo, Eidos je objavio novi trailer koji nas dodatno upoznaje s protagonistom, ali i prikazuje nekoliko zanimljivih scena gameplayja;