NY Farm City Video & Playlista Retro ex-Yu reklama :)

NY Farm City Video & Playlista Retro ex-Yu reklama :)

11.07.2011 u 09:15

Bionic
Reading

NY Farm City Video & Playlista Retro ex-Yu reklama :)

New York Farm City Video!

Stavih novi video u Video po mom izboru očarana urbanokrovnim uzgojem povrća, voća  te pčelarstvom odnosno proizvodnjom meda.
Sve navedeno su njujorške ideje pretočene u stvarnost gdje vrlo zanimljivo i uspješno funkcioniraju.

Pravu farmu nažalost nisam uspjela posjetiti, jer ona na koju se namjerih za posjetitelje radi samo nedjeljom.

A naša je slobodna, njujorška nedjelja, namjenjena obilasku Rooftop Farms
pala dan prije 4th of July odnosno Dana NezavisnostiSAD-a i našeg povratka u Lijepu Našu. Inače ultraradišni njujorški farmeri (nisam cinična, stvarno je tako!) spojili su tu nedjelju sa slobodnim ponedjeljkom.

Vratit ću se uskoro pa ću imati 3D iskustvo + vlastite fotke & video ;).
Do tada, uživajte u ovome videu i prosurfajte po stranici Eaglestreet Rooftop Farm kojoj smo se Zdraff i ja opasno približile! Bile smo u ulici gdje se farma nalazi! WOOW!


Evo; kad je vidite ovako lijepo ilustriranu (ovo je odnosi se na Eaglestreet Rooftop Farm) i pročitate uputstva kao da ste bili tamo. Zajedno samnom i Zdraffkicom ;)

Mali blast to the past!

Sjedeći sinoć na večeri s prijateljima većinom ex-Yu generacije koji su oponašali reklame, za prehrambene proizvode, svoga djetinjstva, pokušala sam se i ja prisjetiti nekih. Spominjali su Soko Štark, za koji nisam čula, ali Pionir Subotica bio nam je već svima zajednički poznati proizvođač.

Umjesto Playliste odlučila sam napraviti izbor starih, uz hranu vezanih jugoslavenskih reklama osamdesetih i početka devedesetih godina 20. stoljeća.

Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete se prisjetiti trenutaka i proizvoda vlastitoga djetinjstva ili ih pak, ako ste mlađi, gledati kao zabavni SF minulih vremena.

Oni od vas koji rade u reklamnim agencijama dobit će ospice ili kakvu zgodnu ideju tipa; da pokušaju klijentima predložiti povratak na reklame s pjevanjem!

Primjetit ćete da je većina reklama spoj pjesme, plesa i glazbe! Zaakon!

Za videonakrajuteksta biram svoju omiljenu reklamu, iz ne tako ranog djetinjstva ;),  koju nisam uspjela pronaći sinkroniziranu na hrvatski jezik, ali znat ćete o čemu se radi po rečenici koja u prijevodu s francuskog jezika glasi;

A onda je svizac zamotao čokoladu
....