MODNA PRIČA

Svaka žena je zvijezda vlastitog filma!

30.05.2016 u 10:25

Bionic
Reading

U današnjem postu vam donosim nove dvije proljetne kombinacije iz streetstyle editorijala koji je nastao u suradnji s Karla prodavaonicama. Zaigrala sam se s torbicama i cipelama iz najnovije Marc Jacobs kolekcije i jedva čekam da vidite rezultat!


Karla je oduvijek bila hrvatski sinonim za čarobni svijet prestižne mode, s naglaskom na najnovije torbice i cipele poznatih svjetskih brendova među kojima se posebno ističe i luksuzni brend Marc Jacobs. U najnoviju Marcovu kolekciju sam se zaljubila još za vrijeme mog boravka u Americi, a zahvaljujući Karli nekoliko meni najmilijih komada prošetala sam zagrebačkim ulicama. Za danas sam odabrala jednu torbu i dva para cipela, te vam složila dva proljetna look-a.

haljina: Petra / LuLu Couture, torba i cipele: Marc Jacobs / Karla, naočale: Sherrif&Cherry, choker: Ayelen Design

Prvim outfitom dominira denim pa je samim ti nešto više casual. Haljinu Petra s velikim volanima na rukavima koja prekrasno ističe dekolte odabrala sam u LuLu Couture showroom-u u Ilici i toliko mi se sviđa model da ću si morati nabaviti još jednu. Od nedavno LuLu Couture ponudu možete pregledati i na web-u. Petru sam iskombinirala s preudobnim Marc Jacobs sandalama u croco koži različitih boja i nebesko plavom Marc Jacobs torbom. Ista torba se fantastično uklopila i u drugi look koji je malo više chic zbog zanimljive retro plisirane haljine iz Boutique Chic u Splitu, ali i crnih lakiranih Marc Jacobs s glitter potpeticom. Oba look-a sam upotpunila Sherrif&Cherry naočalama iz najnovije kolekcije dostupne na službenom web-u.

haljina: Boutique Chic Split, torba i cipele: Marc Jacobs / Karla, naočale: Sherrif&Cherry

photo: Luka Nižetić
hair: Katica Topčić / Kevin Murphy Croatia
styling: Petra Nižetić / ModaKomoda



Ono što me uvijek iznova oduševljava kod Marc Jacobsa je njegovo modno uvjerenje da je svaka žena zvijezda vlastitog filma, a kroz radost rituala mode, šminke i mirisa, može dodatno istaknuti svoju individualnost i osobnost, baš kao što Diana Ross radi svoj cijeli život. Upravo zato je ova njena glazbena numera idealna inspiracija za zadnji dan mjeseca svibnja. Uživajte u divnom proljeću ma gdje god da se nalazili!

Novu Marc Jacobs kolekciju možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop