LEDO PORIČE KRIVICU

U sladoledu pronašao sažvakanu žvaku

13.02.2009 u 14:58

Bionic
Reading

Miroslav Komadina (27), inženjer prometa, neugodno se iznenadio prilikom konzumiranja njemu omiljenog Ledo sladoleda jer mu je u ustima završila - sažvakana žvakaća guma

Dan prije nego je 23. prosinca prošle godine s društvom konzumirao sladoled, u slavonskobrodskom Konzumu u Svačićevoj ulici kupio je tri pakiranja Ledo sladoleda Twice od jedne litre.

'Nakon ručka, djevojka i ja smo htjeli počastiti prijatelje sladoledom. Sladoled vanilija-jagoda kupujem često. Ovaj koji smo otvorili bio je uredno tvornički zapakiran. Kada smo počeli s konzumiranjem, u ustima sam primijetio nešto i pitao sam djevojku imali u tom sladoledu grožđica, a ona mi je odgovorila da ne. Osjetio sam čudan okus kao željezo, ispljunuo sam i svi smo se začudili, jer bila je to sažvakana žvakaća guma. Prekinuli smo s konzumiranjem sladoleda bilo nam je neugodno zbog gostiju', ispričao s osjećajem gađenja Miroslav Komadina za Slobodnu Dalmaciju.

U Ledu su mu odgovorili da je nemoguće da je pronašao žvakaću gumu u njihovom sladoledu te da se stoga ne osjećaju odgovornim. Izrazili su sumnju da je žvakaću gumu mogao ubaciti proizvođač ambalaže, neki od djelatnika Konzuma ili je to mogao učiniti osobno.

Miroslav Komadina
od Leda traži samo da se na civiliziran način ispričaju i prihvate svoju odgovornost. Ne urade li to, on će ovaj slučaj prijaviti nadležnim institucijama i svoju zadovoljštinu potražiti na sudu.