ubio partnericu

Ubojica iz Blata na sud priveden u lisicama i jednokratnom odijelu

08.05.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Muškarac koji je ubio svoju partnericu na savskom nasipu u Zagrebu, blizu nikad dovršene bolnice u Blatu, priveden je u srijedu na Županijski sud u Velikoj Gorici

Leopold B. (48) osumnjičen je da je nožem ubio Kristinu K. K. (48) s kojom je bio u vezi, piše Jutarnji list. Prethodno je objavljeno da je muškarac nakon ubojstva sam nazvao policiju. Na sud je priveden u llisicama i odjeven u jednokratno odijelo, koje je nosio zato što je njegova odjeća poslana na vještačenje. Na fotografijama se može vidjeti i da ima ozljedu srednjeg ili više prstiju lijeve ruke te nosi debeli zavoj, a Jutarnji piše da je ozljedu navodno zadobio tijekom zločina.

Privođenje ubojice sa savskog nasipa u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Željko Puhovski

O ubojstvu se jučer oglasila zagrebačka policija:

'Jučer, 6. svibnja, oko 19.20 sati u Novom Zagrebu, na Jadranskoj aveniji, na nasipu u blizini nedovršene sveučilišne bolnice, prema do sada prikupljenim informacijama muškarac je nožem usmrtio žensku osobu. Osumnjičeni koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom odmah je stavljen pod nadzor policije. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku', izvijestila je u utorak zagrebačka policija.