director's cut

Vrlo jeftino nadogradite Deus Ex: Human Revolution

14.10.2013 u 11:08

Bionic
Reading

Iako, prema prvotnim informacijama, nadograđeno izdanje Human Revolutiona uopće nije trebalo vidjeti svjetlo dana na PC platformi, ono je ipak tu i to vrlo jeftino

Krajem sljedećeg tjedna na tržištu će se pojaviti 'Director's Cut' izdanje fenomenalnog Deus Ex: Human Revolutiona. Prema prvim informacijama Eidos Montreala izdanje se trebalo pojaviti isključivo na Wii U platformi.

 

Na svu sreću, njega će moći isprobati i vlasnici PC-a (te aktualnih konzola iz Sonyja i Microsofta) i to – vrlo jeftino. Naime, ukoliko već imate original igre, nadogradnja će vas stajati 6.99 funti, a ukoliko uz igru imate i 'Missing Link' DLC onda će vas to stajati 3,49 funte.

 

Čak i ako nemate ništa od toga, punu i nadograđenu igru moći će se kupiti za tek 12,99 funti. Nova verzija sadrži nekoliko novih misija i brojna poboljšanja, a najznačajnije između njih su potpuno nove borbe s bossevima.

 

 

Podsjećamo, Eidos Montreal nedavno je objavio da intenzivno radi na planu proširenja Deus Ex settinga u vidu video igara, knjiga, stripova i drugih medija.