black week vrtoglavi popusti

80% popusta tijekom Black Weeka Tjedan neodoljivih ponuda u Designer Outletu Croatia

25.11.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Popularni američki trend, Black Friday, posljednjih je godina itekako zaživio i kod nas, a Designer Outlet Croatia donosi izvanredne vijesti za sve šopingholičare

Znamo da mnogi nestrpljivo iščekuju ovaj svjetski poznati shopping petak pa je modni gradić na otvorenom svojim kupcima omogućio cijeli tjedan neodoljivih sniženja tijekom kojeg možete pronaći odabrane artikle na -80%. Od 23.11. do 29.11. poznati fashion & lifestyle brendovi Designer Outleta Croatia pripremili su raznoliku ponudu. Replay, Guess, Armani Exchange, Converse, Tom Tailor, Desigual, Gant i Calzedonia samo su neki od brendova koji donose 80% popusta na najtraženije ovosezonske komade. Od sportske elegancije do velikog izbora modnih trendova za idealne dnevne kombinacije, ali i za one večernje outfite koje želimo imati spremne za nadolazeća blagdanska druženja. Black week ponuda Designer Outleta Croatia zvuči kao savršena prilika da napokon potražite sve one komade koje ste kroz godinu ipak odlučili ostaviti na policama u trgovinama.

Uz sniženja od 80% teško je odabrati favorite, ali neke su stvari jednostavno 'must-have'. Designer Outlet Croatia svojim posjetiteljima pruža iskustvo sigurnog shoppinga na otvorenom uz poštivanje svih propisanih mjera, a što vam sve donosi Black Week provjerite u modnom gradiću nadomak Zagreba i na https://www.designeroutletcroatia.com/ponude/black-week/.