za nju i njega

Ako tražiš poklon za Valentinovo – pokloni prirodno!

12.02.2022 u 07:59

Bionic
Reading

Prirodna kozmetika je pojam koji se pretražuje već poprilično dugo, a postoje brojni razlozi zašto je to tako! Certificirana i kontrolirana prirodna kozmetika proizvodi se bez sintetičkih boja, konzervansa ili mirisa i ne sadrži sastojke na bazi mineralnog ulja. Silikoni, parabeni, sulfati i druge umjetne masti nisu sadržani u certificiranoj prirodnoj kozmetici. To znači da prirodna kozmetika nije samo dobra za Vas i Vašu kožu već je i ekološki prihvatljiva. Jedan od brendova prirodne kozmetike je Apivita.

Apivita- brend prirodne kozmetike čiji proizvodi sadržavaju i do 100% prirodnih sastojaka, vode se efikasnošću sastojaka, te prirodnim i holističkim pristupom cjelokupnoj njezi i ljepoti. Stoga se svi proizvodi odnose prema koži kao cjelini, ne zaboravljajući da ona ima osnovne potrebe poput hidratacije, ali i stavljaju naglasak na posebne potrebe i stanja kože. Apivita slijedi kállos stil života, s uporištima u cjelokupnoj ljepoti, ravnoteži, dobrobiti i visokoj estetskoj vrijednosti.

Baza svih Apivita proizvoda je botanička infuzija koja mijenja običnu vodu, čime se osigurava da sama baza već ima mnoge prednosti. Dragocjena i 100% certificirana organska eterična ulja pružaju osjećaj okrepljenja i oslobađanja od stresa, djelujući kao aromaterapija. S druge strane, stručni tim Apivita kozmetologa i biokemičara svaki dan radi na pronalaženju najnovijih inovacija, poput patentirane metode ekstrakcije propolisa ili nove tehnike inkapsulacije matične mliječi.

U kombinaciji, ovi pristupi rezultiraju iznimno učinkovitom prirodnom kozmetikom s potpunom znanstvenom pozadinom, pružajući i osjećaj dobrobiti i učinkovite rezultate.

No, kakve veze ima Apivita s poklonom za Valentinovo? U Apivita Experience storeu u Gundulićevoj 9 u Zagrebu možeš naći savršen poklon za Valentinovo, koji je k tome na popustu!

U ovoj mirisnoj oazi prirodne kozmetike u centru Zagreba od 11.-14.2.2022. traje akcija za Valentinovo u sklopu koje je cijeli asortiman snižen 20% - uključujući i MARVIS paste za zube i druge brendove koje možeš naći u Apivita storeu. Istraži Apivita prirodnu njegu za tijelo i kosu, prirodnu kozmetiku za lice, pastile, parfeme, eterična ulja i poklon setove i obraduj nekog posebnog – ili sebe !

P.S.: Ostavljamo ti top 5 proizvoda koje ćemo mi definitivno pokloniti našim „boljim“ polovicama:

APIVITA PJENICA ZA LICE

Pjena za lice i područje oko očiju s maslinom i lavandom učinkovito uklanja nečistoće te ostatke šminke s kože lica pružajući joj intenzivnu hidrataciju i antiseptičku zaštitu.

APIVITA CRNI DETOX GEL ZA LICE

Čistač za lice koji uz pomoć aktivnog ugljena i propolisa čisti, uklanja šminku i nečistoće te daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja.

APIVITA BEE MY HONEY MIRIS

Apivita BEE MY HONEY toaletna voda je počast svim onim legendarnim mirisima koji bude naše uspomene! Ako voliš zanimljive kombinacije mirisa – BEE MY HONEY će te oduševiti.

APIVITA INTIMNI GEL

Intimni gel za svakodnevnu njegu intimnog područja s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi umiruje iritacije, regulira prirodni pH i pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područja.

MARVIS CINNAMON MINT

Naš favorit MARVIS pasta za zube s okusom cimeta će u ritual pranja zubi unijeti malo zabave i fantastičan, svjež okus!

  • +8
Top proizvodi za Valentinovo Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo