LEJLA FILIPOVIĆ:

Dani se planiraju po nogometnom rasporedu

18.06.2010 u 12:09

Bionic
Reading

Potaknuti tragičnim vijestima o raspadima veza stranih celebrityja zbog nogometnog ludila, provjerili smo kako Lejla Filipović, Leonarda Boban, Nevena Rendeli, Renata Sopek i Bojana Gregorić podnose euforiju oko Svjetskog prvenstva

Robbie Williams postao je opsjednut nogometnim utakmica, a zbog toga najviše pati njegova zaručnica Ayda Field, koja se privremeno odselila kod majke. Tamo će, kako sama tvrdi, ostati do kraja prvenstva, u nadi da će se Robbieju vratiti zdrav razum i interes za njihovu vezu. Slične je događaje iskusila i holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow, čiji je suprug Chris Martin, frontmen grupe Coldplay, lako utonuo u nogometno ludilo: do sada nije propustio nijednu tekmu te je bacio tankoćutnu glumicu u očaj prestankom komunikacije o svakodnevici i ostalim zajedničkim temama.

Potaknuti 'tragičnim' vijestima da su odnosi u vezama stranih celebrityja zahladili na početku Svjetskog nogometnog prvenstva, provjerili smo kako naše domaće bolje celebrity polovice podnose sportsku euforiju. I saznali da su hrvatske dame puno tolerantnije na povećan interes za nogomet. Tako atraktivna voditeljica Nevena Rendeli uopće ne vidi problem, budući da njezin suprug Marijan Bračulj, ne pokazuje promjene u uobičajenom ponašanju.

'Ne osjećam neko ludilo oko nogometnog prvenstva. Prvenstveno zato što ne igra naša reprezentacija. Moj suprug ne prati toliko da bi me zapostavljao, a uostalom kad gleda, gleda izvan kuće, s prijateljima. Osim toga, dobro mi dođe, ovih mjesec dana iskoristila sam za sebe i ženske stvari koje muškarci inače ne podnose. Dakle, idem kod frizera, tračam sa prijateljicama, odlazim na kave u grad... I gledam ženske serije! Inače volim serijale 'Gossip Girl' i 'Kućanice', ali eto, 'Gossip Girl' su trenutno ukinuli zbog nogometa', kaže Nevena Rendeli, a s njom se slaže i glumica Bojana GregorićVejzović.

'Ja osobno ne pratim, a moj suprug prati uz društvo. Ne smeta mi što gleda nogomet, pa neće to trajati godinu dana', našalila se glumica koja za to vrijeme uzme dobru knjigu i 'radi nešto što joj se u tom trenutku da'.

Dizajnerica Leonarda Boban i bivša manekenka Lejla Filipović dijele slične stavove: njihovi supruzi pasionirano prate Svjetsko prvenstvo, a one ne dijele njihov entuzijazam te ostaju po strani.

'Prije nisam imala veze s tim, a sada još manje. Naravno, moj suprug sve prati, ali ja kao žena nemam veze s tim, zbilja', kratko je prokomentirala supruga bivše nogometne zvijezde Zvonimira Bobana

'Tarik jako voli nogomet, pa sam se naučila na to. Trenutno gleda ne baš svaku utakmicu, ali većinu i dani se planiraju po nogometnom rasporedu. U principu mi ne smeta, uspijevamo se uskladiti. On ode s dečkima negdje van i gleda, pa je sve u redu', kaže Lejla koja ima zgusnut radni dan:

'Preko dana se ionako bavim djecom, pa ni ne stignem gledati televiziju, ali kad stignem navečer, volim pogledati neku dobru seriju ili dobar film. Jedina stvar koja me užasno iritira u praćenju Svjetskog prvenstva su vuvuzele. Mislim da ne postoji osoba koju taj zvuk ne bi smetao.'

Voditeljica i trenerica fitnesa Renata Sopek, za razliku od većine, s podjednakim žarom prati nogometne okršaje zajedno s dečkom, splitskim poduzetnikom Sergejem Bijelićem

'Ne živcira me prvenstvo, baš suprotno! Pa i ja pratim: evo baš sam jučer gledala utakmicu, a i danas me zanima kakva će biti tekma između Srbije i Njemačke. Gledam zajedno s dečkom, odemo u omiljeni kafić, sjednemo s društvom i guštamo', objasnila je Sopekica te dodala da nema problema s usklađivanjem rasporeda prvenstva i ostalih obaveza.

'Sve se stigne ako se čovjek dobro organizira', zaključila je aktivna voditeljica.