MARISSA IZ SERIJE 'THE O.C.'

Gdje je nestala nekadašnja teen kraljica?

26.04.2013 u 16:00

Bionic
Reading

Što se dogodilo s Mischom Barton?

Mischa Barton bila je u središtu zanimanja medija zahvaljujući ulozi Marisse Cooper u jednoj od najpopularnijih teen serija ikada, 'The O.C.', smještenoj u dobrostojeći kvart Orange Countyja u Kaliforniji, a prikazivala se od 2003. do 2007.

Među glumačkom ekipom u kojoj su bili između ostalih Rachel Bilson, Adam Brody, Autumn Reeser i Samaire ArmstrongMischa se nametnula kao velika zvijezda.


Visoka i vitka glumica neobične ljepote rođena u Velikoj Britaniji preko noći je postala slavna i bogata, a zbog svog modnog stila svi su je obožavali. Iako je prije serije The O.C. imala ulogu i u hvaljenom filmu 'Šesto čulo', tek se kao Marissa Cooper vinula u zvjezdane visine.

No od omiljene teen kraljice i uzora mnogih tinejdžerica Mischa se pretvorila u vladaricu žutog tiska koji je pratio njezin odlazak u rehab kliniku, njezine borbe s prekomjernom težinom, poremećajima u prehrani, ovisnostima, depresijom…

Mischa je bila, zajedno s Lindsay Lohan i Paris Hilton, prva generacija mladih showbizzera koja se našla pod 24-satnom prismotrom online celebrity blogera – svaki njihov korak bio je medijski popraćen.

'U jednom trenutku kao da se moj život odvijao pred očima svih. Paparazzi su bili stalno oko mene i bilo je teško ostati fokusiran na posao. Sad mi je lakše jer nisam toliko zanimljiva medijima', rekla je Mischa, otkrivši da danas najviše žali zato što nije upisala fakultet.

Glumica koja danas ima 27 godina godinama se borila s teškom depresijom, a u jednom se trenutku našla i u financijskim problemima.

'Mischa je bila na samom vrhu, a zatim je pala na samo dno. Nakon snimanja serije 'The O.C.' sve se raspalo. To je strašno srušilo njezino samopouzdanje. Počela je zatim tražiti utjehu u hrani', rekao je jedan izvor. Priznala je da joj je u teškim trenucima najveća utjeha bio uzak krug dobrih prijatelja te umjetnost.

'Glazba i književnost mi puno znače. Sviram, čitam i pišem poeziju. Sve te kreativne aktivnosti mi ispunjavaju dušu', rekla je Mischa za FemaleFirst

Ipak, čini se da joj je malo krenulo. Nedavno je premijerno prikazan njezin novi film A Resurrection, a postala je i zaštitno lice za Unique London, tvrtku koja se bavi izradom skupocjenih zaštitnih kutija za iPhone.