LIJEPA MAYE

Ljepota koja ne blijedi: Evo kako je majka Elona Muska izgledala u mladosti

28.05.2021 u 18:26

Bionic
Reading

Maye Musk, plus age model i majka poduzetnika Elona Muska, i u svojim 70-ima ne posustaje i jedna je od najzaposlenijih plus age manekenki i modela

Sjedokosa manekenka i model južnoafričkih korijena svojim je brojnim pratiteljima na svojem Instagram profilu pokazala kako je izgledala poslavši i inspirirajuću poruku.

'Kao tinejdžerica u svijetu mode, nisam ni u najluđim snovima mislila da ću u svojim 70-ima pozirati za naslovnice časopise pa sam provela sate i sate učeći kako bih postala stekla stručno zvanje. To je opisano u poglavlju moje knjige pod nazivom 'Što napornije radiš, to te više sreća prati', koja je objavljena u više od 70 zemalja, o čemu također nisam nikad sanjala', napisala je Maye Musk pored fotografije iz davne 1966. kad je bila 18-godišnjakinja.

Naravno, kao i uvijek, za ovu je objavu Elonova majka s kojom je osebujni inovator i poduzetnik, te jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, jako povezan, dobila samo brojne pohvale. 'Prava inspiracija', Zapanjujuća ljepota', 'Moj idol', 'I sad prelijepa', hvalili su je u komentarima obožavatelji autoricu spomenute knjige 'Silver is the New Blonde'.

  • +3
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Maye se modelingom počela baviti krajem 1960-ih kada je u Južnoj Africi pobijedila na natjecanju ljepote. Osamdesetih je godina živjela u Kanadi i Americi gdje je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za stjecanje magistarske diplome iz dijetetike i prehrambenih znanosti.

Uvijek posebna i karizmatična, Maye je u jednom ranijem intervjuu istaknula kako se i sama iznenadila koliko ima posla u osmom desetljeću.

'Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', objasnila je Musk čiji je zaštitni znak sijeda, skoro bijela kosa koju je prestala bojiti u dobi od 60 godina.