nosit će se

Modni hit sezone: Ovo su najljepše i najudobnije cipele za jesenske dane

14.10.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Bijele Mary Jane cipele bile su jedan od najčešćih izbora obuće na Chanelovoj reviji za proljeće/ljeto 2024. Ove upečatljive cipele suvereno osvajaju i street style predstavljajući hit izbor za jesen, a posebno je popularna njihova verzija u bijeloj boji

Nakon što su pokorile modne piste i postale jednim od najpoželjnijih izbora street stylea, teško je pronaći ijednu influencericu i it djevojku koja u ormaru nema barem jedan model Mary Jane cipela. Ovaj udobni model osvojio je čak i crvene tepihe, a bio je i stilski odabir mladenki za njihov veliki dan (sjetimo se samo Margaret Qualley). Sudeći prema svemu, Mary Jane cipele su trend koji će se na modnoj sceni zadržati dulje vrijeme, pogotovo ako pogledamo predstavljene modne kolekcije za proljeće i ljeto 2024.

Brojni su brendovi upravo balerinke i Mary Jane cipele uvrstili u svoje kolekcije, ističući ih kao dugovječni trend. A ako postoji brend vrijedan posebne pažnje, onda je to Chanel.

UZBUDLJIVI NOVITETI

Glamurozna revija Chanela zatvorila Tjedan mode: Pogledajte komade iz nove kolekcije

Pogledaj galeriju

Kultna francuska modna kuća za proljeće i ljeto 2024. predlaže Mary Jane i balerinke u privlačnoj bijeloj boji. Trend je to na koji doista vrijedi baciti oko i koji je ove jeseni tako lako uklopiti u modne kombinacije. Uz to, to su cipele koje će vas lako uvesti u narednu proljetnu i ljetnu sezonu. Poprilično isplativa modna investicija.

Kako kombinirati bijele Mary Jane cipele

Modnu inspiraciju najbolje je potražiti od onih koji diktiraju modne trendove, u ovom slučaju to je Chanel. Mnoge manekenke na Chanelovoj reviji nosile su iste bijele Mary Jane cipele, čiji oblik podsjeća na klasične balerinke brenda, inače jedan od njegovih najvećih bestselera, s logotipom utisnutim na prednjem dijelu.

Nošene s čarapama, s uzorkom ili bez, te na golu nogu - ove cipele dopuštaju velik broj kombinacija.

Bijele Mary Jane savršeno pristaju uz voluminozne mini haljine babydoll izgleda. Iako bi uz crnu mini haljinu bilo jednostavno odabrati cipele istog tona, u novoj sezoni Chanel nas poziva da se poigramo i posegnemo za kontrastnim bijelim modelima.

Ova se cipela prilagođava svemu, uključujući svijetle kombinacije s printom i bijelim hlačama. A odlično funkcionira i u poslovnom looku, dokazujući da visoke potpetice nisu nužne te da se ravnim i udobnim bijelim Mary Jane cipelama također može postići izvanredan izgled za ured.

  • +6
Bijele Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo