Viola Arrivabene

Ne može jednostavnije: Pogledajte vjenčanicu glamurozne talijanske aristokratkinje

27.04.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Nova sezona vjenčanja je u punom jeku. Tijekom vikenda, bračne zavjete izmjenili su princeza Alexandra od Luksemburga i Nicolas Bagory, dok je na francuskoj rivijeri sudbonosno 'da' izrekla američka ‘it’ djevojka Sofia Richie i Elliot Grainge

Na popis glamuroznih vjenčanja ovog vikenda upisala se i nevjerojatno glamurozna osoba iz talijanskog visokog društva, grofica Viola Arrivabene, koja se u subotu, 22. travnja, udala za svog dragog Charlieja Siema na elegantnoj ceremoniji u Veneciji.

Glamurozna pripadnica talijanske aristokracije, Viola (31) i njezina mlađa sestra, Vera (30), ambasadorice su modne kuće Dior i osnivačice Vibi Venezie, brenda obuće koja stvara tipične venecijanske natikače zvane Furlanes.

Viola i Siem – violinist koji često na Instagramu dijeli videozapise svojih pogleda na Čajkovskog i Sibeliusa – uplovili su u bračnu luku na raskošnom prijemom u palači Papadopoli, koju obitelj Arrivabene naziva svojim domom posljednjih 200 godina.

Sada je veći dio ove palače iz 16. stoljeća predan luksuznom resortu Aman Venice iako Violini roditelji, grof Gilberto i grofica Bianca Arrivabene Valenti Gonzaga, i dalje žive u privatnim stanovima na vrhu palače.

Glamurozna Talijanka za poseban dan odabrala je vjenčanicu s potpisom brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, od krem satena s volanima na manžetama i porubu. Dopunila ju je jednostavnim naušnicama i bogato ukrašenim bijelim štiklama Rogera Viviera.

Inače, mladenkini roditelji posljednjih su živući aristokrati u Veneciji, a s mlađom sestrom Verom, postala je nezaobilaznom pojavom na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala.