SOFIA RICHIE

Nju je teško ne primijetiti: Kći slavnog glazbenika odala počast ocu pomalo bizarnom kombinacijom

29.03.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Majice s printovima dugo su godina veliki modni trend, osobito one s likovima glazbenika, a slavne ih ljepotice rado uključuju u svoje stajlinge

Nekad omiljeni t-shirtovi s popularnim bendovima ili glazbenicima nekad su bili isključivo rezervirani za pripadnike subkultura, no danas ih često nose i poznate fashionistice.

Ni Sofia Richie, poznata influencerica i manekenka, nije odoljela ovom trendu koji uvijek dobro izgleda u vječnoj kombinaciji s trapericama ili komadima od kože.

Kako je njezin otac nitko drugi nego glazbena legenda Lionel Richie, Sofia je za svoj dnevni look odabrala majicu s njegovim likom.

Ostatak stajlinga činio je statement kaput u žutoj boji (Anouki), koji je kći poznatog pjevača sparila s trendi trapezicama s potpisom Balencige, combat gležnjačama i efektnim ogrlicama.

  • +3
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ranijem intervjuu Sofia je otkrila kako nikamo ne ide bez sunčanih naočala, koje su joj najdraži modni detalj, te da puno odjeće posuđuje i iz majčinog ormara.

'Ona zbilja ima neke nevjerojatno dobre vintage komade koji i danas izgledaju sjajno. Ima odvojenu garderobu za staru i novu odjeću. Oduševile su me njezine stare stvari, tu ima genijalnih komada', rekla je Sofia.

Besprijekorna frizura, sunčane naočale retro stila i torbica u stilu 90-ih (By Far) zaokružili su stajling mlade ljepotice koja je prošle godine prekinula dugogodišnju on/off vezu s problematičnim bivšim partnerom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom.