PO CIJENI OD 300 KUNA

Ova haljina ima baš sve što treba: laska figuri, povoljna je, izrađena od prozračnog pamuka i totalno chic

06.04.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Kada se nalaze u potrazi za pristupačnim modelima haljina, većina nas pregledava ponudu popularnih high street trgovina, a ova praksa često ne uključuje pregledavanje ponude brenda Oysho specijaliziranog za kućnu odjeću i donje rublje

Upravo je ovaj poznati španjolski brend u svoj modni asortiman ovih dana uvrstio model haljine koj bi mogla biti omiljeni odabir u toplim mjesecima.

Sa šarmantnim uzorkom sitnih kockica, popularnim ginghamom, kojemu tradicionalno raste popularnost u ljetnoj sezoni, nova haljina s potpisom brenda Oysho također se izdvaja pristupačnom cijenom od 300 kuna, kao i dizajnom koji laska različitim tipovima ženske figure.

Haljina s potpisom brenda Oysho Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dužine midi, zvonolikih rukava, suptilnog V- izreza dekoltea i dizajnom gornjeg dijela koji podsjeća na laskave modele na preklop, haljina španjolskog brenda Oysho ima sve predispozicije postati haljinom koju ćete s lakoćom nositi u svim prigodama.

No da sve ne ostane na njezinom dizajnu i cijeni, brojne će dame zasigurno osvojiti i svojim sastavom. Stvorena od stopostotnog pamuka, u ljetnim mjesecima osigurat će da koža diše, a zahvaljujući bezvremenskom izgledu, uspješno će odolijevati nekim novim modnim trendovima u godinama koje slijede.

  • +30
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije