BRAVO, STACY!

Ovako dobre noge u minici ne viđaju se često

08.09.2013 u 15:30

Stacy Keibler

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Said Elafab

Bionic
Reading

Tjedan mode u New Yorku u punom je jeku, pa brojna poznata lica nisu propustila baciti oko na najnovije modne revije te provjeriti kakve kreacije slavni svjetski dizajneri preporučuju za narednu sezonu, a među njima svakako se izdvajala zanosna Stacy Keibler

Odjevena u elegantnu crno-bijelu haljinu koja joj se sezala točno do koljena i nevjerojatno visoke crno-bijele štikle, bivša djevojka Georgea Clooneyja stigla je na Mrcedes-Benz modnu reviju u New Yorku. Stacy se, čini se, sprijateljila i s mladom glumicom Emmy Rossum, čija je teta ni više ni manje nego slavna Vera Wang.

Novopečene prijateljice tako su sjedile u prvom redu do piste i doista se dobro zabavljale. Ipak, ukoliko ste mislili da je Stacy svoju najbolju modnu kombinaciju pokazala te večeri, prevarili ste se.

Nešto kasnije Stacy je viđena kako izlazi iz hotela u New Yorku na reviju Helmuta Langa, a na styling koji je nosila rijetko tko bi mogao ostati ravnodušan. Kratka crna kožna minica u punom sjaju je pokazala njezine vitke i preplanule noge, a preko bijelog topića prebacila je kratki, pomalo rokerski kožni sakoić. Stacy, svaka čast!