HIT SEZONE

Ovo je frizura o kojoj svi pričaju, a omiljena je i među slavnim trendsetericama

12.04.2019 u 06:57

Bionic
Reading

Na pomolu je novi trend frizura koji je osvojio slavne ljepotice. Ukoliko razmišljate o promjeni imidža s kojim ćete biti u trendu te izgledati mladoliko i chic, onda je ova frizura kao stvorena za vas

Jedna od najčešćih zabluda je ona da šiške i kovrčava kosa ne idu zajedno, odnosno da šiške lijepo pristaju isključivo uz ravnu kosu. Ali mi smo ovdje da vas razuvjerimo. Kovrčava kosa i šiške najnoviji su trend koji se munjevito proširio društvenim mrežama i holivudskim krugovima.

Kovrčave šiške osvojile su brojne trendseterice te polako, ali sigurno dostižu popularnost boba i loba, koji još uvijek suvereno vladaju frizerskom scenom. Osim što su nevjerojatno chic, šiške skidaju godine pa ćete s ovom frizurom djelovati mlađe.

Stručnjakinja brenda Nexxus, Lacy Redway, tvrdi kako je kovrčava kosa pogodnija za nošenje šiški jer se one lakše stapaju s kovrčama te ih je puno jednostavnije namjestiti da stoje onako kako smo zamislili.

Nakon što operete kosu budite oprezni kada sušite i stilizirate šiške kako se ne bi pretjerano skupile. Ukoliko imate prirodno jako kovrčavu kosu, Redway savjetuje da se poslužite kopčicama ili špangicama kako bi se šiške posušile u nategnutom položaju. Na taj način će kovrče biti puno opuštenije. Slobodno se poslužite preparatima za kovrčavu kosu kao što su šamponi, sprejevi i pjene kako biste je lakše stilizirali.

Svima onima kojima ova frizura još uvijek ne djeluje primamljivo možda ove slavne ljepotice promijene mišljenje, posluže kao inspiracija i daju poticaj da se odvažite na promjenu.