nike i new balance

Ovo su najnoviji modeli tenisica u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

23.04.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Od metalik sjaja preko neutralnih tonova do trendi zelene i svijetloplave; Nike i New Balance najnovije modele uspješno su uskladili s trendovima

Sredina proljeća savršeno je vrijeme da vodeći brendovi izbace nove modele tenisica, a osim već najavljenih novih luksuznih Adidas Sambi s talijanskim potpisom, svoje velike adute imaju Nike i New Balance.

Jedan od modela u koje u Nikeu polažu velike nade su iznimno glamurozne Air Jordan 1 Low tenisice koje efektno spajaju luksuz s retro štihom. Za to je zaslužan spoj crne i zlatne boje te šavovi na prednjoj i stražnjoj strani, koji im pridaju vintage šarm.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Svjetlucavi logo na crnoj pozadini pomalo djeluje poput ukrasa na elegantnim cipelama, a u prilog nošenju ovih tenisica i u svečanim prigodama ide i njihov fino obrađen potplat te vrhunska obrada čiste kože. Sve je zaokruženo minimalističkim jezikom, dotjeranim zlatnom kopčom.

  • +6
Nove Nike i New Balance tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Nike promo

U skladu sa stavljanjem gotovo s+cjelokupnog poslovanja na leđa prodaje Air Jordan tenisica, stiže i obnovljeni Mid Gleams ženski model i to u živopisnoj zelenoj boji, koja će se sjajno slagati u kombinacijama s trendi pastelnim nijansama. Ove tenisice dostupne su po pristupačnoj cijeni od 117 eura.

Osim njih, stiže nam i najnoviji dizajn visokih Nike Dunk tenisica u svijetloplavoj nijansi, čime američki brend jasno daje do znanja da je spreman ispratiti svaki posljednji trend, pa tako i ovaj nošenja tenisica nijanse neba.

Naspram ovih nježnih dizajna, stižu i dvije efektne varijante Nike Cortez tenisica. Naime, ove kultne tenisice sada može pronaći i u upečatljivoj tirkizno plavoj boji te u simpatičnom retro stilu koji spaja zelenu i narančastu nijansu.

New Balance je pak otišao u drugom smjeru i okrenuo se proširenju ponude u neutralnim nijansama te je predstavio raskošne NB 1000SL modele u spoju srebrne i crne boje, ali i najnoviji dizajn 550 modela.

Brojne ljubiteljice ovih iznimno popularnih tenisica oduševit će dolazak posve novog spoja bijele i tamno zelene boje, koje se tako lako kombiniraju s komadima neutralnih boja, koliko i omiljenim ljetnim haljina cvjetnog uzorka ili nezaobilaznim minicama.

Ovaj dizajn dolazi s posebnim daškom luksuza jer je dizajniran kao model za golf, čime je New Balance odstupio od klasičnog stila iz 1980-ih (namijenjenog košarci) te hit street style tenisice odjenuo u još elegantnije novo ruho. Usprkos tome, cijena je ostala slična ostatku ponude te su dostupne za 140 dolara.

HOLIVUDSKA MILJENICA

Nosi ih poput street style zvijezda: Ni Jennifer Aniston nije odoljela New Balance tenisicama

Pogledaj galeriju