ZALJUBLJENA JE

Pobjednici realityja krenulo i u privatnom životu

11.02.2014 u 12:10

Bionic
Reading

Kim Verson mlada je pjevačica koja osvaja sve svojim slavujskim glasom

'Pjesma je posvećena svim osobama nježnijeg spola koje imaju drukčije ciljeve i ambicije i koje su dovoljno snažne da ostvare svoje snove', rekla je Kim Verson na predstavljanju nove pjesme 'Jača si od svih'.

Kim je gostovala kod voditelja Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju, u kojem je otkrila da je našla dečka. 'Nije sreća samo u pjesmama. Sretna sam i u privatnom životu. Jako sam sretna', naglasila je mlada pjevačica ne želeći govoriti više o svojoj ljubavi.

Ovih dana pojavit će se još jedna njena pjesma. Riječ je o duetu s mladom crnogorskim kantautorom Vanjom Radovanovićem. Kim se vratila iz Crne Gore u kojoj je snimala spot, a video za svoju samostalnu singlicu priprema realizirati iza Valentinova.

Pobjednica showa 'Hrvatska traži zvijezdu' demonstrirala je koliko je, unatoč svojoj krhkoj građi, zapravo jaka. Uspješno je dizala sve predmete u studiju, a jedini problem zadavao joj je aparat za gašenje požara, zbog kojeg je skoro polupala staklo. Inače, Kim vrijedno radi na novim pjesmama, a novom albumu nada se do kraja godine.