ELEGANTNO IZDANJE

Poput Kate Middleton: Monegaška princeza blistala u haljini stvorenoj za proljeće

06.05.2024 u 19:45

  • +3

Princeza Caroline od Monaka

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza Caroline od Monaka bez sumnje jedna je od najelegantnijih pripadnica kraljevske obitelji, ali unatoč svom klasičnom stilu ne odustaje od povremenih modnih izleta i poigravanja s trendovima

S bratom, monegaškim princom Albertom, kći holivudske ikone Grace Kelly sudjelovala je na 55. izdanju međunarodnog natjecanja u izradi cvjetnih buketa (Concours International de Bouquets), koji se proteklog tjedna održao u Yacht Clubu u Monaku.

Kako i priliči ovom događanju, 67- godišnja princeza pojavila se u cvjetnom izdanju. Sa žutim buketom u ruci, pozornost je ukrala u elegantnom primjerku bijele haljine dužine midi, naglašenoj crnim uzorkom cvijeća.

Poput svoje nasljednice, Charlotte Casiraghi, princeza Caroline vjerna je modnoj kući Chanel, no komade ovog čuvenog francuskog brenda ovoga puta svela je na mimimum.

Njezinu cvjetnu haljinu, kao stvorenu za proljeće, potpisuje poznata dizajnerica Emilia Wickstead, čije su kreacije već osvojile britansku miljenicu Kate Middleton.

Dosad neviđenu haljinu monegaška princeza vješto je kombinirala s proštepanim modelom Chanelove torbice u bijeloj boji, dok se po pitanju obuće opredijelila za klasičan par crnih salonki u špic.

Poznata po odabiru upečatljivog nakita ni ovoga puta nije razočarala, elegantno izdanje zaokruživši dvobojnim naušnicama poput haljine, u znaku crnog cvijeta i bisera.