na crvenom tepihu

Pred njom nitko ne ostaje ravnodušan: U laskavoj zelenoj haljini Georgina Rodriguez još jednom nas je podsjetila zašto je Ronaldo izgubio glavu za njom

13.08.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Lijepa djevojka Cristiana Ronalda još jednom je oduševila stajlingom koji slavi njezine slavne obline. Svjetlucava zelena haljina s prorezom osigurala je da svi pogledi i ovoga puta budu usmjereni prema Georgini Rodriguez

Ona je uvijek besprijekorno dotjerana od glave do pete, a njezina ljubav prema shoppingu nadaleko je poznata. Slavna 27-godišnja manekenka obožava modele koji ističu obline i laskaju silueti, a iznimka nije bilo ni njezin pomno osmišljen stajling za pojavljivanje na crvenom tepihu u Marbelli.

Dobrotvorna zabava Starlite u jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Španjolskoj okupila je poveći broj poznatih, a Georgina ni ovoga puta nije propustila zablistati, od glave do pete. Svjetlucava zelena haljina bez naramenica, po uzoru na klasični holivudski glamur, Georgini je pristajala kao salivena.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia

Dizajn smaragdno zelene haljine prošivene sjajnim nitima i šljokicama potpisuje modni dizajner Ali Karoui, a ovaj model u potpunosti odgovara Georgininom stilu – gornji dio krasi oblik korzeta i u prvi plan stavlj dekolte, prošivena linija ističe struk, a donji dio zavodljivo klizi dok duboki izrez otkriva noge. Uz haljinu kombinirala je Le Silla srebrne šljokičaste sandale s remenčićima te Chopard srebrno zelenim nakitom.

Inače, Georgina i nogometaš Cristiano upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodavačica u Guccijevom dućanu, a kasnije je Georgina koja se sada bavi manekenstvom priznala kako se u zvijezdu Juventusa zaljubila na prvi pogled.

Par sada ima zajedničku kćer Alanu Martinu, Cristiano je otac još troje djece, blizanaca, Eve i Matea, koji su došli na svijet surogat majčinstvom u SAD-u, i najstarijeg Cristiana Jr (10), čija majka nije poznata. Georgina je danas poznato ime u svijetu mode, a iza sebe ima niz modnih kampanja te se našla u ulozi zaštitnog lica nekih od najpoznatijih brendova.