lekcije iz mode

Prekrasna glumica iz Netflixove hit serije 'Squid Game' otkriva što svaka žena treba imati u ormaru

06.10.2022 u 13:57

Bionic
Reading

Glumicu HoYeon Jung upoznali smo u popularnoj seriji, ali njene modne kombinacije privlače pozornost gdje god se pojavi. S obzirom na dugo iskustvo manekenskog posla, ni ne čudi da Jung tako ima tako dobro oko za modu

Osim što je ostvarila velik glumački uspjeh u Netflixovoj velikoj uspješnici 'Squid Game', mladoj HoYeon Jung poznate su i modne piste diljem svijeta. Nosila je modne revije za prestižne modne kuće poput Miu Miu, Chanel ili Bottega Veneta, a nedavno je nosila reviju za Louis Vuitton na pariškom tjednu mode u Louvreu. Nedavno je postala i jedno do novih lica najnovije Adidas sportske kampanje izrađene od recikliranih materijala.

'Ono što najviše volim je svestranost i lakoća kombiniranja komada za stvaranje različitih izgleda.' izjavila je Jung osvrnuvši se na novu Adidas kolekciju te dodala kako voli kombinirati kargo hlače i flis jaknu jer joj pružaju maksimalnu udobnost, a izgledaju elegantno.

Iako je bila uspješna manekenka dugi niz godina, stil mlade glumice iz Seula postao je zapažen tek nakon uloge u Netflixovoj seriji. Gdje god da se pojavi, svi se okreću za njenim odjevnim kombinacijama za koje možemo reći da su mladenačke i hrabre, ali istovremeno profinjene. 'Volim eksperimentirati i nikad ne pratim trendove', priznaje Jung.

  • +2
HoYeon Jung Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Ova glumica odličnog stila smatra kako svaka žena u ormaru treba imati oversized majicu i dobro odijelo, ali i dvije, pomalo iznenađujuće stvari: dobro skijaško odijelo i kupaći kostim koji odgovara tijelu! Također, priznaje da se najbolje osjeća u oversized majicama i Manchester United kratkim hlačicama.