top modeli

Ravne cipele itekako mogu dobro izgledati, a ovi modeli savršeno pristaju uz haljine

21.04.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Sezona ljetnih vjenčanja, zabava i proslava samo što nije počela, a dobar i ujedno nosiv stajling najtraženiji je modni komad. Srećom, dotjeran izgled, na tragu glamuroznog ne zahtijeva nužnu cipele visokih potpetica. U ove modele zaljubit ćete se na prvi pogled

U mjesecima pred nama nizat će se vjenčanja i brojne proslave. Savršenu haljinu možda već imate, no ostaje ključno pitanje – koje cipele uz nju obuti. Postoje li savršene cipele koje dobro izgledaju, udobne su, a pri tome su jednako lako nosive na mramornim podovima i pješčanim plažama?

Ako su vaši zahtjevi od dobrog para cipela nešto veći, ne treba puno razmišljati već uložiti u elegantne ravne cipele, koje ove sezone u šarmantnim varijantama predstavljaju brendovi poput Rochasa ili Tory Burcha.

Argument da potpetice povećavaju visinu i popravljaju držanje (i samopouzdanje) može biti istinit. No, kada bacite oko na ove zavodljive modele ravnih cipela, u različitim nijansama i stilovima, bit će vam jasno da tih nekoliko centimetara više nije presudno za dobar izgled. U ovim modelima, koji se uklapaju u svaki dress code , možete udobno i elegantno plesati kroz čitavu sezonu vjenčanja i zabava.

  • +4
Ravne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije