pretjerala sa stajlinzima

Razljutila javnost: Hoće li joj netko reći da počne nositi grudnjak?

02.06.2017 u 19:30

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Amanda Holden na snimanje emisije 'Britain's Got Talent' stigla je u provokativnoj haljini koja je otkrila više no što je trebala. To je razljutilo britansku javnost koja je još prošle godine protiv Amandinog odijevanja u talent showu podnijela prijave ITV televiziji i Ofcomu, u nadi kako će ju netko natjerati da se upristoji

Nakon što se glumica i pjevačica Amanda Holden sinoć pojavila u talent showu 'Britain's Got Talent' u kojem ima ulogu žirija, 46-godišnja ljepotica izazvala je pravi medijski bum. Britanska zvijezda pojavila se u provokativnoj haljini s dubokim dekolteom do pupka, dizajnera Juliena Macdonalda koja košta čak 96.000 kuna.

Pripijena haljina stajala joj je kao salivena, a Amanda vjerojatno ne bi izazvala veću pažnju da je haljina ostala poslušna do kraja snimanja emisije, međutim, u jednom trenutku dekolte je otkrio Amandinu bradavicu, što je pokrenulo burnu raspravu na Internetu.

Would be over the moon to look like this at 46! #fourtyisthenewthirty #bgt #amandaholden 👍🏻👍🏻

A post shared by Essex Based Casting (@bambinocasting) on

Slavnoj ljepotici ovo nije prvi put da se zaigrala seksepilnim stajlinzima koji su otkrili više nego što su trebali, a dok neki uživaju u njezinim golišavim izdanjima, mnogi se počinju pitati  - posjeduje li Amanda uopće grudnjak?

Prošlogodišnja sezona istoimenog talent showa zaradila je 90 pritužbi na odabir odjeće Amende Holden i njezine kolegice iz žirija, kantautorice i plesačice Aleshe Dixon koje su gledatelji poslali Ofcomu, britanskom regulatornom tijelu za telekomunikacije i emitiranje programa, dok je čak 200 pritužbi stiglo na adresu britanske ITV televizije, iako su nadležna tijela smatrala da su stajlinzi 'prikladni' za emisiju.

Inače, Britain's Got Talent jedan je od najpopularnijih obiteljskih televizijskih showova koji redovito gledaju i djeca.

  • +6
Amanda Holden baš ne voli nositi grudnjak Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica kojoj je ovo deseta godina u sudačkom žiriju britanskog talent showa našalila se na svoj račun nekoliko dana ranije priznavši kako se i ove godine nada da podignuti prašinu - 'Hoće li se ljudi žaliti Ofcomu? Nadam se, zbilja se tome nadam', prokomentirala je slavna Britanka medijsku halabuku koju je prouzročila svojim stajlinzima.