UČITE OD NAJBOLJE

Složila je super outfit od samo tri komada

14.09.2015 u 17:28

Bionic
Reading

Njujorški tjedan mode slavnim je ljepoticama odličan povod da dotjerane prate revije iz prvog reda, a neke od njih sjajno su odjevene pa bi i same mogle prošetati se pistom

Među mnogobrojnim holivudskim divama i slavnim ženama vladao je crno-bijeli modni svijet. Većinom su se odlučile za profinjene kombinacije. Neke od njih poput Kim Kardashian dale su sve od sebe da budu u centru pažnje. No to je već stara priča i od jedne starlete iz klana Kardashian upravo se to i očekuje.

Bilo koji svjetski tjedan mode nezamisliv je bez stilistice i trendseterice Olivije Palermo koja je iskoristila priliku i promovirala svoju novu liniju dekorativne kozmetike koju je kreirala za brend Ciate. Uvijek dotjerana, nosila je haljinu Misha Nonoo koja izgleda kao da je džemper preko nje i noge ugrijala gležnjačama Freda Salvador. Složila je izvrsnu kombinaciju od samo tri komada - gležnjača, haljine i crvene torbice s potpisom Analeena. Ujedno je dala dobru ideju kako još u jesen iznositi haljine jer preko neke ljetne krpice lako možemo nabaciti džemper.

Kate Upton također je blistala u bijelom. Elegantno odijelo odabrala je za reviju Diane Von Furstenberg, a ikona serije 'Seks i grad' Sarah Jessica Parker na reviju Tracey Reece došla je u kontrastnom izdanju odabravši crnu i sjajnu seksi haljinu.

Osebujna starleta Kim Kardashian potrudila se da bude zapažena pod svaku cijenu. Na Givenchyjevu reviju došla je u dugoj haljini kojom je istaknula trudnički trbuh, a kao i uvijek do sada - najviše je prozirnog materijala.

Na istoj je reviji bila i glumica Julia Roberts koja se, poput Kate Upton, odlučila za elegantno odijelo uz razigranu majicu. Zlatnu sredinu odabrala je Courtney Love uz suknju s prorezom i crnom prozirnom košuljom.

Kraljica modnih pista Heidi Klum izgledala bi odlično i u kućnom ogrtaču, a kožna suknja u kombinaciji s običnim crnim topom i štiklama na njoj izgleda kao da se sredila za dodjelu neke prestižne nagrade.

Jessica Alba također ne propušta modne revije, a koliko lijepo izgleda, lako bi se mogla prošetati i modnom pistom. Slavna se glumica odlučila pogledati reviju Thakoon, a neobičan odabir bijelih gležnjača neće se svima svidjeti. Mnogi bi se složili da je ovaj put i malo modno podbacila.