#POKRENISESAD

Odabrali smo sretne dobitnike nagradnog natječaja #pokrenisesad

12.04.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Nakon desetodnevnog nagradnog natječaja pod nazivom #pokrenisesad koji je započeo 1.travnja, tportal je odabrao 21 sretnika s najoriginalnijim fotografijama na Instagramu koji su se pridržavali zadanih pravila

Problem prekomjerne tjelesne težine i manjka tjelesne aktivnosti sve je prisutniji u Hrvatskoj. Prekomjernu tjelesnu težinu u Hrvatskoj ima čak 57,4 posto odraslih osoba, a debljina sve češće pogađa i djecu. S dolaskom toplijih dana, tportal je pokrenuo projekt #pokrenisesad, kojim poziva građane da izađu u prirodu i učine nešto dobro za svoje zdravlje.

Sretni dobitnici nagradnog natječaja su: @tonks_dro @adrianajurkovic @praskas @malajozi @ana.milohanic @natalija.steinbach @megi.bunny @pizetasuzana @anita_privara @erikcicic @petralandripet @bozica57 @ornella_zer @m.a.r.i.j.a.z @zmicuga @hana_zg @roman_repec @goga_pa @kapljica.rose @monadealbona @darac00.

Počevši s 1. travnja, tportal je poziva sve svoje vjerne čitatelje da sudjeluju u velikom nagradnom natječaju, učine nešto dobro za svoje zdravlje i pritom osvoje vrijedne nagrade.

Proljeće je konačno stiglo, a s njim i topliji dani i zato - #pokrenisesad! Umjesto izležavanja na kauču, pozivali smo vas da izađete na svjež zrak i pokažete nam kako provodite dragocjeno vrijeme u prirodi.

Pravila nagradnog natječaja

Slikajte se prilikom omiljene aktivnosti u prirodi (može to biti rolanje s frendicom, šetnja sa psom, roštiljanje s obitelji ili čitanje knjige na obližnjoj livadi), objavite fotku na Instagramu uz hashtagove #pokrenisesad i #tportalhr te pratite tportal na Instagramu.

Pripremili smo ukupno 40 cool nagrada, a 21 sretnika s najboljom fotografijom nagrađujemo limitiranom linijom tenisica Adidas Magenta, bocama za cijeđenje agruma, Honor fit narukvicama i prijenosnim bluetooth zvučnicima. Sudjelovati možete do 10. travnja u 23:59, a dobitnike proglašavamo 12. travnja na Instagramu.

Dozvoljeno je objaviti neograničen broj fotografija, uz uvjet da svaki put prilikom objave dodate hashtagove #pokrenisesad i #tportalhr, a sva pravila natječaja potražite ovdje.