BIJELA ELEGANCIJA

Sviđa vam se ljetna bluza Kate Middleton? Pronašli smo njezine jeftinije verzije

09.06.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Svakodnevno korištenje aplikacije Zoom postalo je nova norma rada od kuće, a poput brojnih ljudi, s njezinim mogućnostima upoznati su i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton. Obilježavajući tjedan posvećen volonterima, kraljevski par javio se iz Norfolka kako bi na daljinu razgovarao s ljudima diljem Velike Britanije koji su uložili dobrotvorne napore u borbi protiv pandemije koronavirusa

Toplo vrijeme pružilo je prijeko potrebno veselje usred neprestane zdravstvene krize, a Kate, koja se s Williamom i njihovo troje djece izolirala na seoskom imanju Anmer Hall u Norfolku, posljedično je zavirila u svoju ljetnu kolekciju u ormaru svakodnevno birajući lepršave haljine i odjevne komade u nijansama šerbeta dok se Velika Britanija kupa u suncu.

Ovaj tjedan nije bio iznimka, a vojvotkinja je ovog puta posegnula za ljetnim klasikom uoči odrađivanja videopoziva – bijelom, izvezenom bluzom imena 'Mabel' s potpisom brenda M.i.h Jeans a koja se, u limitiranom izdanju, i dalje nalazi u prodaji po cijeni od gotovo 2200 kuna.

Nju je ovoga puta naglasila frizurom klasičnog konjskog repa u kombinaciji s jednostavnim parom zlatnih naušnica ringova, a u navedenoj bluzi posljednji je put viđena prošle godine tijekom posjete manifestacije Chelsea Flower Show.

Putem aplikacije Zoom, William i Kate ovoga su puta imali priliku razgovarati s predstavnicima dvaju dobrotvornih organizacija u Velikoj Britaniji – Conscious Youth i Machynlleth Community Corona Response, a za vas smo pronašli slične verzije bluze Kate Middleton iz popularnih high street trgovina.