pokušajte odoljeti

Tihi luksuz s potpisom Zare donosi jednu od najljepših haljina u vintage stilu

25.07.2023 u 14:34

  • +4

Zara haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zara ponovno oduševljava modne obožavatelje lansirajući jednu od najljepših, najluksuznijih i najelegantnijih ljetnih vintage haljina u stilu 20-ih

Vintage modni trend, a s njim second hand napreduje velikim koracima. Možda zbog snažne predanosti sve popularnijoj temi održivosti u modnoj industriji, a možda i zbog vrijednosti starog i njegove očaravajuće privlačnost. Ne moguće je točno odrediti no činjenica je da su vintage odjevni predmeti, a posebno haljine, u središtu pozornost. Prepoznaju to i popularni high street brendovi pa je sve više prekrasnih prijedloga koji oponašaju vintage dizajne.

Savršen primjer je nova haljina koja se našla na policama popularne Zare. Haljina midi duljine usmjerena na trend popularnog tihog luksuza kroz kvalitetu tkanina i onu dobro poznatu diskretnu eleganciju. Elegantna, minimalistička i svečana haljina vrlo lako bi mogla biti jedna od najspektakularnijih haljina ljetne sezone.

Cvjetni vezovi ukrašeni s perlicama, midi kroj s okruglim dekolteom i kratkim rukavima koji se nastavlja na lepršavu suknju, te prozirna tkanina s odgovarajućom unutarnjom postavom predstavlja dodatni efektni detalj – sve su to detalji zbog kojih će mnoge obožavateljice mode ekskluzivni komad s potpisom Marte Ortege poželjeti u svom ormaru.

  • +29
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
30 days of summer