JAKO NOSIVO

Victoria Beckham oduševila i publiku i kritiku

16.02.2015 u 09:57

Bionic
Reading

Svi koji su sumnjali u dizajnersku karijeru Victorije Beckham, prevarili su se. Bivša spajsica novom kolekcijom za jesen/zimu 2015/2016. zatvorila je usta zlim jezicima, a njezinim kreacijama jednako su oduševljrni i publika i kritičari

Spektakularna revija Victorije Beckham na New York Fashion Weeku oduševila je i publiku i kritiku jer je uspjela predstaviti sasvim nosivu kolekciju visoke mode, u bilo koje doba dana i za bilo koju priliku. Naoko jednostavni kaputi, haljine i trendi duge suknje zapravo su vrlo pažljivo krojeni, a svaki detalj isplaniran do najmanje sitnice.

Prelijepi kaputi savršenih krojeva sigurno neće dugo biti u trgovinama i uskoro ćemo u njima viđati svjetske trendseterice jer im neće moći odoljeti. Fine tkanine i laskavi krojevi koji liniju čine vitkijom sigurno su važne prednosti za svaku ženu. Dodate li tome suptilne boje, koje lako možete kombinirati s onime što već imate u ormaru, jasno je da je Victoria dugo promišljala o svakom svom koraku.

Također je oduševila dugim suknjama koje opet krojem laskavo prate liniju tijela, a naborani detalji, pasice s gumbima ili igra geometrijskim oblicima u bojama bit će pun pogodak za nadolazeću sezonu.

'Tkanine djeluju mladenački i svježe te volim njihovu teksturu. Da, one moraju dobro izgledati na pisti, ali također sam morala računati na to da svoju odjeću šaljem diljem svijeta, da se prodaje u trgovinama i da mora biti nosiva', rekla je Victoria za Yahoo, a za Vogue je istaknula da je razmišljala o tome što žene zaista žele nositi i kako se osjećaju u toj odjeći.

U tome je, svi se slažu, doista uspjela te ćete se u njezinim krpicama sigurno osjećati trendi, a udobno, lijepo i neopterećeno.