bogata ponuda najnovijih serija i filmova

Više od 10 premijera kojima će Pickbox NOW i Pickbox TV obilježiti jesen

14.09.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Redizajn aplikacije te bogata ponuda najnovijih serija i filmova za zabavne jesenske i zimske mjesece

Streaming servis Pickbox NOW i televizijski kanal Pickbox TV predstavili su brojne nove sadržaje koji će zaintrigirati publiku ove jeseni. Tijekom opuštenog druženja s partnerima i predstavnicima medija otkriveni su brojni novi naslovi koji prvo stižu na Pickbox NOW, a zatim i na Pickbox TV. Ujedno je predstavljen redizajn Smart TV aplikacije.

Naslovi koji će obilježiti nadolazeću jesen su:

  • Naopako (Upright) – dvije sezone britke crne komedije o dvama autsajderima koje je sudbina odvela na putovanje života. Riječ je o pravom dragulju za maratonsko gledanje čija je zvijezda Tim Minchin ujedno i izvršni producent, scenarist ali i skladatelj soundtracka.
  • Voli me (Love Me) – druga sezona serije o obitelji, ljubavnim odnosima i prijateljstvu. Ovaj neočekivani ljubavni hit godine dirljiva je drama o ljubavi i gubitku.
  • Doktor Thorne (Doctor Thorne) – povijesna miniserija o raskoši, spletkama i ljubavnim trokutima u visokom društvu. Dolazi od kreatora hit-serije Downton Abbey.
  • Trik nestajanja (The Vanishing Act) – miniserija o bogatstvu, prijevari i nestanku. U fokusu je prevarantica čiji je slučaj i danas obavijen tajnama i teorijama zavjere.
  • Glava (The Head) – dvije sezone prožete neobjašnjivim misterijima i jezivim tajnama na misterioznoj Antarktici. Ugledni Variety ovaj je punokrvni triler prozvao jednom od najboljih međunarodnih serija godine.

Tijekom jeseni gledatelji će moći uživati i u paketu brojnih novih holivudskih filmova s poznatim licima u glavnim ulogama. Također, posebna Viaplay Selectova ponuda proširit će se s pet novih skandinavskih serija Zovi me tata (Call me Dad), Arhitektica (The Arhitect), Kraj ljeta (End of Summer), Furija (Furia) i Ulica u kojoj živim (The Street Where I Live).

  • +9
Jesen na Pickbox NOW i Pickbox TV - brunch Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Novi i poboljšani dizajn aplikacije

Ivan Ljubičić, direktor tvrtke Pickbox koja upravlja streaming servisom Pickbox NOW i televizijskim kanalom Pickbox TV, predstavio je novi dizajn aplikacije za gledanje Pickbox NOW kataloga na Smart TV uređajima: „Još od 2014. godine maštamo o ovakvoj Smart TV aplikaciji. Korisničko iskustvo je kvalitetnije – aplikacija je modernija i preglednija, a pronalazak omiljenih naslova je nadohvat ruke.“

Nagrađivani i cijenjeni naslovi na jednome mjestu

Pod krilaticom: Streamaj više, plaćaj manje, Pickbox NOW od 2014. godine pruža filmove i serije europske i holivudske produkcije, kao što su BBC, Fremantle, ITV, Lionsgate, Studiocanal, Mediapro, Viaplay i slični. Neki od najpopularnijih naslova su Dolina sreće (Happy Valley), ujedno dobitnica nagrade BAFTA za najbolju dramsku seriju i Špijunski ured (The Bureau) koji je najstariji francuski dnevni list Le Figaro prozvao najboljom francuskom serijom u povijesti, a New York Times proglasio trećom najboljom međunarodnom serijom posljednjeg desetljeća. Na Pickbox NOW dostupan je i Izlaz (Exit), provokativna skandinavska serija bazirana na istinitim pričama superbogatih financijaša iz Osla kao i Slučaj podmornice Vigil (Vigil) koji je oborio rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji.

Prvi streaming servis u Hrvatskoj i regiji pruža lokalizirane naslove i trailere za publiku diljem sedam zemalja, a blisko ga prati Pickbox TV. Jedan od najgledanijih filmskih pay-TV kanala u regiji orijentiran je na kvalitetnu obiteljsku zabavu, a prikazuje dio ponude koja se može pronaći na Pickbox NOW.