SNJEŽANA MEHUN:

Vlatku je financirao tajkun o kojem je i pisala

18.06.2010 u 22:37

Bionic
Reading

U knjizi 'Život u raju' Vlatka Pokos je napisala da je Snježana Mehun vozila Jugo 1995. godine, na što je Mehunka odgovorila da je to laž te da nije vozila Jugo, već peglicu od supruga

Vlatka Pokos (40) u knjizi tvrdi, pišu 24sata, da je tajna uspjeha Snježane Mehun (39) 'u dugogodišnjoj vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom, koji se nedavno razveo zbog još jedne ljubavnice'.

'Ne želim to komentirati. Vlatka će to morati dokazati na sudu. Kontroverzni tajkun o kojem piše i brojni ljudi s kojima sam je upoznala pomagali su joj financijski. Moram citirati svog sina Dina, koji kaže: Vlatka je jedini svjedok svojih laži', smatra Mehunka.

Vlatka je u knjizi dodala i da je Mehun ‘95. izgledala znatno drugačije i da je vozila Jugo.

'Jugo? Nikad nisam vozila taj auto. Prvi auto mi je bila ljubičasta peglica, koju mi je kupio bivši suprug, a ona je vozila tramvaj. Izgledala sam puno bolje nego danas jer sam bila dosta mlađa', rekla je Snježana za 24sata.

Knjigu nije kupila ni pročitala, no uvjerena je da je puna laži i objeda. Vlatka je otkrila i kako je Josip Radeljak (67) dobio svoj nadimak Dikan.

'Tako ga je nazvao pokojni otac, koji bi ga držao u naručju i govorio: Moja dika, moj Dikan!' napisala je voditeljica i pjevačica.

Za Dinu Bubičića (28) kaže da je to bila čudna afera i smatra da ne zaslužuje da piše o njemu ni da ga pamti. U mjesec dana vidjeli su se triput.

'Utoliko mi je bilo iritantnije njegovo glumatanje, a da ne spominjem opise našeg ludog seksualnog života, koji nikad nije postojao... Očito, nastojao se obraniti od glasina o svojoj homoseksualnosti i prikazati se kao velik ljubavnik', napisala je Vlatka Pokos.