SEKSI IZDANJE

Žanamari Lalić u prozirnom ruhu

10.05.2013 u 10:41

Bionic
Reading

Žanamari Lalić objavila je fotografiju na svom Facebook profilu, gdje izgleda jako zamamno

Otkako je u zagrebačkom rock bendu Žanamari & J'Animals, lijepa pjevačica Žanamari Lalić je totalno promijenila imidž. Svečane haljine zamijenila je s rokerskim stilom, a umjesto štikli više nosi ravne cipele.

Ipak fotografija koju je nedavno objavila na svom profilu govori da Žanamari nije zanemarila svoj seksipil. Dapače, u haljini s prozirnim dijelom Žanamari je istaknula svoj dekolte i svoju ženstvenost, te izgleda bolje neko ikada.

Zagrebački rock bend Žanamari & J'Animas uskoro nastupa kao predgrupa rock gitaristu Joeu Satrianiju koji se nakon sedam godina vraća u Hrvatsku.

Koncert u sklopu 'European Toura 2013', na kojem će predstaviti svoju retrospektivu, te četrnaesti studijski album čiji je izlazak planiran za proljeće, održat će 22. svibnja 2013. (srijeda) u Tvornici kulture u Zagrebu.

'Velika je čast i izazov zasvirati ispred Joea Satriania. Ovo je odlična prilika da predstavimo svoju glazbu i malo kritičnijoj publici koja od svirke očekuje sve ili ništa. Dat ćemo im sve. Sa J'Animalsima ništa nije napola. Samo povjerenje koje su nam ukazali organizatori nam je već veliko priznanje i poticaj', komentira Žanamari.